10+ slavnih bivših parova za koje možda ne znate da imaju djecu zajedno

Sada kada živimo u eri društvenih medija, čini se da znamo gotovo sve o našim omiljenim slavnim osobama, od boja i namirnica koje vole do detalja svog osobnog života. No, prije nekoliko desetljeća stvari su bile drugačije i mnoge su zvijezde radije skrivale svoj privatni život od široke publike.

Laurence Fishburne i Gina Torres

© EAST NEWS

Gina Torres i Laurence Fishburne vjenčali su se 2002. godine. Godine 2007. dočekali su svoju kćer Delilah. U 2017. godini Gina i Laurence su se rastali. Dok su bili u braku, Torres je bila maćeha Fishburneovoj kćeri i sinu iz prethodnog braka.

© Chris Pizzello/Invision/AP/East News

Linda Hamilton i James Cameron

Linda Hamilton i James Cameron počeli su živjeti zajedno 1991. godine, a 1993. dočekali su kćer Josephine Archer Cameron. Par se vjenčao 1997., a razveli 2 godine kasnije, 1999. godine.

Kate Beckinsale i Michael Sheen

© Mary Evans/Allstar/Graham Whitby Boot./East News

Veza između Kate Beckinsale i Velškog glumca Michaela Sheena započela je 1995. godine tijekom turneje. Njihova kći Lily rođena je 1999. godine. Par je prekinuo 2002. godine, ali su ostali bliski prijatelji.

© Jordan Strauss/Invision/AP/East News

Laurie Metcalf i Jeff Perry

© ANGELA WEISS/AFP/East News, © Dee Cercone/Everett Collection/East News

Zvijezda filma Young Sheldon, Zoe Perry, kći je glumice Laurie Metcalf i glumca Jeffa Perryja. Laurie i Jeff vjenčali su se 1983., a razveli 1986.

© FayesVision / WENN.com/agefotostock/East News

Kimberly Stewart i Benicio del Toro

© ASSOCIATED PRESS/East News, © Evan Agostini/Invision/AP/East News

Kimberly Stewart, Američka TV ličnost i kći pjevača Roda Stewarta, i Benicio del Toro nisu službeno izlazili. Kimberly je rodila njihovu kćer Delilah 2011. godine.

© RF/Coleman-Rayner/EAST NEWS

Michelle Williams i Heath Ledger

© EVERETT COLLECTION/EAST NEWS

Michelle i Heath počeli su izlaziti 2004. godine nakon što su zajedno radili na filmu  Brokeback Mountain. Michelle je 2005. godine rodila njihovu kćer Matildu. Matildina kuma su Jake Gyllenhaal i Busy Philipps.

© PacificCoastNews.com/EAST NEWS

Meg Ryan i Dennis Quaid

© EAST NEWS

Meg i Dennis vjenčali su se 1991. godine, a sljedeće godine dočekali su sina Jacka Quaida. Par se razveo 2001. godine. Baš kao i njegovi roditelji, Jack Quaid postao je glumac i debitirao u manjoj ulozi u Hunger Games 2012. godine.

© Invision/Invision/East News

Frances Fisher i Clint Eastwood

© ImagePressAgency/face to face/FaceToFace/REPORTER/East News, © Gregorio T. Binuya/Everett Collection/East News

Frances i Clint hodali su 1990-ih, a svoju kćer Francescu dočekali su 1993. godine. Francesca Eastwood je glumica, model i TV ličnost. Možda ste je vidjeli u seriji Fargo i Twin Peaks.

© Invision/Invision/East News

Vanessa Marcil i Brian Austin Green

© Byron Purvis/SIPA/EAST NEWS, © Adam Orchon/Sipa USA/East News

Vanessa Marcil i Brian Austin Green počeli su izlaziti 1999. godine, nakon što su se upoznali na setu. Par se zaručio 2001. godine, a sina Kassiusa Lijaha dobili su 2002. godine. Godinu dana kasnije, 2003., rastali su se.

Helena Christensen i Norman Reedus

© EAST NEWS

Christensen i Reedus datiraju iz kasnih 90-ih i ranih 00-ih. Njihov sin Mingus Lucien Reedus rođen je 1999. godine. Unatoč rastavi, par je ostao prijatelj i zajedno odgajao svoje dijete.

© CATUFFE/SIPA/East News

Meg Tilly i Colin Firth

© Anthony Behar/Sipa USA/East News, © Charles Sykes/Invision/AP/East News

Meg Tilly i Colin Firth upoznali su se na setu i počeli izlaziti 1989. godine. Ova veza trajala je 5 godina, a par je živio zajedno u kući u predgrađu Vancouvera. Dočekali su svog sina Williama Josepha 1990. godine.

Catherine Keener i Dermot Mulroney

© Mary Evans/ Allstar/Graham Whitby Boot//East News

Ova dva glumca udala su se 1990. Njihov sin Clyde, koji je postao pjevač, rođen je 1999. godine. Catherine i Dermot razveli su se 2007.

Bridget Moynahan i Tom Brady

© Mary Evans/Allstar/Graham Whitby Boot./East News, © Eric Reichbaum/Everett Collection/East News

Glumica Bridget Moynahan i nogometaš Tom Brady hodali su od 2004. do 2006. godine. Bridget je 2007. godine rodila njihovog sina Johna Edwarda Thomasa “Jacka” Moynahana.

Preview photo credit EVERETT COLLECTION/EAST NEWS, PacificCoastNews.com/EAST NEWS