Priča Ashtona Kutchera i Mile Kunis dokazuje da čak i prava ljubav mora čekati pravo vrijeme

Ljudi kažu da ponekad sretnemo pravu osobu u krivo vrijeme, a samo nekoliko budućih parova dobije drugu priliku da se ponovno sretnu. Glumci Mila Kunis i Ashton Kutcher upoznali su se kada su imali 14, odnosno 19 godina, pa se činilo da se između njih neće dogoditi ništa više od prijateljstva. No, sudbina ih je ponovno spojila 14 godina kasnije i sada su jedan od najjačih parova u Hollywoodu.

1998. emitirana je prva epizoda hit sitcoma That ’70s Show. Inače, tu je Ashton Kutcher debitirao kao Michael Kelso. Među glumcima serije koja je otvorila vrata Hollywooda bila je i mlada Mila Kunis, koja će 17 godina kasnije postati njegova supruga. Mila, koja je svoju glumačku karijeru započela s 9 godina, nije ni znala da će joj ovo biti prilika za slavu.

© s_bukley / Depositphotos.com

Mila i Ashton praktički su zajedno odrasli na snimanju emisije  That ’70s Show. Iako su njihovi likovi, Jackie i Kelso, bili par nekoliko sezona, za glumce je romansa bila samo nešto što se dogodilo na ekranu. Kad je snimanje počelo, Mila je imala 14 godina, a Kutcher 19. Za njega je Mila bila poput male sestre, čak je rekao da je za nju radio zadaću iz kemije.

“U početku mislim da je mislila da dobro izgledam. Ubrzo nakon toga, samo sam joj bio dosadan jer sam bio kao stariji brat”, prisjetio se jednom Kutcher.

© That ’70s Show / Carsey-Werner-Mandabach Productions and co-producers

Da bi dobila ulogu Jackie, Mila je morala izreći bijelu laž. Direktorima castinga rekla je da će uskoro napuniti 18 godina, jer treba imati te godine za audiciju, ali nije navela kada. Stoga nije ni čudo što je njezin prvi poljubac na ekranu, kada je njezin lik morao poljubiti Kelsa, bio i njezin prvi poljubac u stvarnom životu. Ono što nitko nije očekivao gledajući tu scenu je da će ovo biti prvi poljubac jednog od najstabilnijih Holivudskih parova.

“Bila sam kao, ‘O, on je tako sladak, to je model Calvina Kleina!’, rekla je Kunis. “Onda sam bila kao, ‘Moram ga poljubiti?’ Bilo mi je tako nervozno i ​​neugodno. Bila sam najveća zaljubljenost u njega.”

Nakon 7. sezone, Ashton nije obnovio ugovor kako bi se usredotočio na svoju filmsku karijeru, što mu je omogućilo da se pojavi u filmovima poput The Guardian. Time je prekinut njegov osobni coworking odnos s Milom, ali su uvijek ostali u kontaktu. “Poskočili bismo jedno drugome i rekli: ‘Hej, o moj Bože! Kako si? Kako život?’ Nisam uopće razmišljala o njemu romantično!” rekla je glumica.

© s_bukley / Depositphotos.com

2005. Kutcher se oženio Demi Moore. Tako je postao očuh 3 kćeri glumice koja je bila 15 godina starija od njega: Scout, Tallulah i Rumer. Međutim, par se razveo 2011. Kao sudbinski, te iste godine Mila je prekinula svoju 8-godišnju vezu sa zvijezdom Home Alone Macaulayem Culkinom.

© PictureGroup / Sipa USA / East News, © IPA / MEGA / EAST NEWS

Konačno, Mila i Ashton ponovno su se sreli na dodjeli Zlatnih globusa 2012., i to je bio prvi put da je postojao osjećaj izvan prijateljstva. Mila kaže da je vidjela muškarca kako hoda i pomislila da je privlačan muškarac. Ali tek kad se okrenuo, shvatila je da je to Ashton. “Mislila sam da je to najčudnije što gledam ovog tipa, a to je bio netko koga poznajem oduvijek”, rekla je.

No, iako je Kutcher osjetio iskru kad ju je ugledao, nije bio spreman započeti novu vezu zbog nedavnog razvoda.

© AP / East News

Ashton je tada planirao upoznati Milu sa svojom prijateljicom, bez nje, na zabavi koju je priredio u svojoj kući, ali prijatelj se nikada nije pojavio. Kako je noć odmicala, kemija između njih dvoje postala je nepobitna sve dok kasnije te noći nisu imali svoj prvi poljubac izvan kamere. “Bilo je prilično obostrano. Bilo je očito da se nešto događa”, rekao je Ashton.

© AP / East News

I dok su od tada proveli toliko vremena zajedno, dogovorili su se da neće započeti vezu i samo će se zajedno zabavljati, 3 mjeseca kasnije, Mili više nije bilo zabavno, jer je razvijala veće osjećaje prema Ashtonu. Kada je odlučila podijeliti svoje osjećaje s njim, Kutcher ju je zamolio da se usele zajedno i tada su konačno započeli službenu vezu.

© Xavier Collin / Image Press Agency / MEGA / Mega Agency / East News

Počeli su izlaziti misleći da se nikada neće vjenčati. No, 2014. šokirali su svijet kada je Mila viđena kako nosi prekrasan zaručnički prsten. Glumica je rekla: “Mislim da je to sve iznenadilo. Kad sam rekao: ‘Da, želim to učiniti’, mislim da je to čak i njega i mene iznenadilo.”

© PacificCoastNews / EAST NEWS

U Oktobru iste godine dobili su svoju prvu kćer Wyatt Isabelle. I konačno, nakon 17 godina poznavanja, vjenčali su se na prekrasnoj ceremoniji 2015. Godinu dana kasnije na svijet je došao Dimitri, njihov sin. Trenutno žive u seoskoj kući i Ashton se ne ustručava podijeliti svoj život s Milom na svom Instagram računu  — ona je njegova prijateljica i ljubav njegova života.