Chuck Norris odaje jedinstvenu počast svojoj 101-godišnjoj majci koja je hrabro sama odgojila 3 sina

Odgajati djecu i održati obitelj na okupu nije lako, čak ni u paru. Wilma Norris je živi primjer da je sve moguće. Tijekom života pokazala je veliku upornost i uspjela je sama odgojiti 3 sina.

Obitelj Norris

CBS / Courtesy Everett Collection / Everett Collection / East News

Sa sigurnošću možemo reći da je Chuck Norris među najpoznatijim slavnim osobama svih vremena. Rođen je u siromaštvu nakon što ih je otac napustio u ranoj dobi. 82-godišnja legenda borilačkim vještinama stvorila je karijeru, koja ga je kasnije dovela do glume i mnogih akcijskih filmova temeljenih na borilačkim vještinama. Zvijezda je filmova i TV serija kao što su Walker, Texas RangerThe Way of the DragonLone Wolf McQuadeCode of Silence i mnogih drugih.

Osoba broj jedan u njegovom životu je njegova majka.

© Chuck Norris / Facebook

Chuck Norris je široj javnosti dobro poznat zbog svoje ogromne kolekcije pojaseva, višestrukih pobjeda u borilačkim vještinama i glumačke karijere. Ipak, možda je najviše ponosan na svoju ulogu odanog supruga i voljenog sina.

Glumac je više puta spominjao kako je majka imala najveći utjecaj na njegov život. Govorio je i o ogromnoj snazi ​​i karakteru koji je imala cijeli život. Wilma Norris je odgajala 3 sina kao samohrana majka, što nije bio lak zadatak, pogotovo u ono vrijeme kada društvo nije dobro tretiralo usamljene majke.

Njegova se majka molila za njega kad je “skoro izgubio dušu zbog Hollywooda”.

© Chuck Norris / Facebook

Postoji izreka da iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena. Naš filmski junak ima dovoljno sreće da uz sebe ima dvoje, mamu i ženu. Wilma je uvijek stajala uz njega od malih nogu do danas!

U intervju za Christian Post rekao je: “Moja se majka molila za mene cijeli moj život, u dobru i u nevolji”, objasnio je Norris. “Kad sam se rodio, skoro sam umro od komplikacija. Kad sam prije nekoliko desetljeća zamalo izgubio moju dušu zbog Hollywooda, vratila se kući moleći se za moj uspjeh i spasenje. Čak se molila za mene da pronađem ženu koja će mi promijeniti život, i uspjelo je.”

Glumac je na Majčin dan počastio i majku i suprugu Genu.

© Chuck Norris / Facebook

Zanimljivom igrom sudbine, njegova je majka proslavila svoj 100. rođendan na isti dan kad i Majčin dan, što je njezinom sinu dalo priliku da kaže: “Volim te, mama! Sretan 100. rođendan!” kao i “Sretan Majčin dan!”

Norris je svojoj mami i lijepoj ženi posvetio objavu na Facebooku u kojoj je odao počast: “Sretan Majčin dan! I posebno hvala mojoj divnoj ženi i mami jer su fantastične žene i majke. Mama i Gena… Volim vas oboje više nego što se riječima može reći.”

Ove je godine napunila 101 godinu.

© Chuck Norris / Facebook

Čak i nakon što je prošla kroz mnoge gubitke u životu, Wilma Norris se nikada nije slomila. U May ove godine proslavila je 101. rođendan. Norris joj je odao počast, navodi Newsner, u kojem je govorio o poteškoćama koje je morala proživjeti u svom životu.

“Neprestano je bolovala od raka i prošla je kroz otprilike 30 različitih operacija zbog mnoštva problema – a ipak je još uvijek ovdje da ispriča o tome.”

Chuck ne može biti zahvalniji za svoj život nego što već jest.

Jim Smeal / BEImages / East News

Glumac ima puno zahvaliti svojoj obitelji, a posebno majci koja mu je pomogla u svemu. Chuck se čini tako zahvalnim i uvijek spremnim biti uz svoju obitelj. Trudi se biti barem jednako dobar roditelj kao što je njemu bila njegova majka. Wilma je uspjela sa svojim sinovima, odgojila je 3 uspješna gospodina.