Kako Demi Moore puni 60 godina, evo 5 razloga zašto je uspjela ostarjeti s gracioznošću i ljepotom

Kad pogledamo kako blistavo i prekrasno izgleda Demi Moore u svojoj 60. godini, podsjetimo se da se starenja nema čega treba bojati. Glumica svoj sjaj pripisuje svom wellness putovanju koje je počelo u 49. godini. Objasnila je da je sazrijevanjem shvatila da se ne možete zauvijek oslanjati na genetiku te da je ljepota uistinu povezana s wellnessom, a ne s mladošću.

Kao rezultat toga, Moore se počela svjesno truditi u donošenju svojih odluka. A s obzirom na to da se čini da joj djeluju kao šarm, jedva čekamo podijeliti ih s vama.

Odbija se držati loših misli i negativnih emocija.

© demimoore / Instagram

Demi Moore čvrsto vjeruje da se ono što osjećamo iznutra odražava i izvana. Zbog toga je njezin ključ da izgleda tako blistavo eliminirati sve negativne emocije koje bi mogla osjećati. Objasnila je: “Vjerujem da kada osjećamo uzrujanost, ljutnju, povrijeđenost, bol ili gorčinu, to nas stari i mi to nosimo.” I iako ne možemo izbjeći da se s vremena na vrijeme osjećamo nesretni ili imamo loš dan, Moore vjeruje da je “važno ne držati se za stvari.”

Ona radi visokotehnološku vježbu koristeći Mirror.

© MediaPunch Inc / Alamy Stock Photo

Tijekom svoje karijere glumica je utjelovila brojne likove koji od nje zahtijevaju savršenu formu. Na primjer, kako bi se pripremila za svoj film Striptease iz 1996. Moore je uključila trčanje na plaži prije zore, utege, jogu i plesne probe koje su mogle trajati i do 3 sata. A kako bi dočarala svoju ulogu iz 1997. u GI Jane , trenirala je dižući utege 2 sata dnevno.

Mary Evans/AF Archive/Graham Whitby Boot/East News

Ali iznenađujuće, čini se da Moore ne ide toliko intenzivno u teretanu u svom svakodnevnom životu kao što smo možda mislili. U 2019. je priznala da nije išla u teretanu “više od 4 godine.”

I otkrila je u videu da se sprema vratiti igri fitnessa koristeći kućni interaktivni stroj pod nazivom Mirror. Ovaj uređaj visoke tehnologije omogućuje vam vježbanje bez odlaska u teretanu, pa čak i pohađanje tečajeva koji nude personalizirane upute. A kada vježbanje završi, zrcalo se vraća kao dio kućnog dekora.

Ona je jednostavna.

© demimoore / Instagram

Govoreći o svojoj rutini ljepote, Moore je rekla: ”Mislim da je moja najveća stvar to što je manje više.” Objasnila je, ”Puno je lakše održavati rutinu ako je održavamo jednostavnom, tako da je izvedivo.” Dodala je kako nema veliku tajnu ljepote, no jedna stvar koja joj je bitna jest imati pravog facialista. Dodala je kako joj ovaj stručnjak preporučuje proizvode koji su učinkoviti, ali i napravljeni od čistih sastojaka.

Uvijek se brine da su njezin um i tijelo povezani.

© demimoore / Instagram

Razlog zašto Moore ne ulaže puno truda u svoju rutinu ljepote i ne koristi pretjeranu količinu proizvoda je taj što, kao što je ranije spomenuto, ona vjeruje da ”ljepota počinje iznutra.”

Moore je objasnila, ”Možete činiti što god želite izvana, ali ako iznutra ne izgledate ili se ne osjećate dobro, onda ne znam hoće li bilo što što učinite izvana biti dovoljno dobro.” A kako bismo postigli ovaj unutarnji jasnoće, glumica se oslanja na svoje seanse s energetskim iscjeliteljem, za koje kaže da se pretvaraju u “cjelovito iskustvo uma i tijela”.

Ona prihvaća ideju starenja.

© Karwai Tang / WireImage / Getty Images

Iako vjerujemo da izgleda fantastično i blista, Moore smatra da se počela fizički mijenjati. Zvijezda koja puni 60 godina priznala je: ”Fizički nisam ni približno u dobroj formi kao što sam bila prije, a koža mi ide u smjeru u kojem ne bih voljela da ide.”

Ali umjesto da se borim s transformacijom koji dolazi sa starenjem i pokušavajući ga preokrenuti, glumica je objasnila da je njezina mantra za ovu godinu prihvaćanje. A možda je razlog zašto blista i izgleda bolje nego ikad prije taj što je donijela odluku voljeti svoje tijelo bez obzira na sve i prihvatiti putovanje na kojem je.