Ja imam 24 godine, a moj suprug, 85, stariji je od mog djeda — pokušavamo dobiti prvo dijete

Miracle i Charles možda imaju 61 godinu razlike u godinama, ali ovaj par odbija definirati se desetljećima koja ih dijele. Novopečeni supružnici su se čak obvezali na osnivanje obitelji, što bi mnoge moglo iznenaditi, s obzirom da je Charles čak 13 godina stariji od djeda svoje supruge. Ipak, njihova ljubav dokazuje da ništa ne može zaustaviti vezu između dvije srodne duše.

Kako su se upoznali

© mnigeria98 / TikTok

Miracle Pogue (24) i Charles Pogue (85) susreli su se dok je ona radila u praonici rublja 2019. godine i odmah su uspostavili blisku vezu.

Miracle je ispričala kako je Charles, umirovljeni agent za nekretnine, odlazio u praonicu sa samo jednim komadom odjeće, uvijek tražeći njezinu pomoć. Prisjetila se: ‘Jednog je dana ušetao, nemarno stavio komad papira na pult i rekao: ‘Zapiši svoj broj.’ Bio je kao moj vitez u sjajnom oklopu.”

Odbili su dopustiti da godine postanu prepreka.

© mnigeria98 / TikTok

Miracle je znao da je Charles stariji, ali točna dob ostala je misterij. Za nju je najvažnije bila pozitivna energija kojom je zračio i koliko se ugodno osjećala u njemu.

Nakon dva mjeseca, mlada je žena konačno saznala koliko Charles ima godina, a njezini su osjećaji prema njemu do tog trenutka porasli. Nježno je rekla: “Bio je moje dijete i nije nikamo išao.”

Nadalje objašnjava da je suprugova dob ne zabrinjava. Miracle naglašava: “Nije me briga ima li 100 ili 55 godina, sviđa mi se. Mislila sam da ima možda 60 ili 70 godina jer tako dobro izgleda. Uvijek je budan i aktivan.”

Isprva nisu svi odobravali njihovu vezu.

© mnigeria98 / TikTok

Miracle je rekla da su njezina majka Tamika (45) i njezin djed Joe (72) od početka u potpunosti podržavali njihovu vezu, prepoznajući sreću koju je Charles donio u njezin život. Nasuprot tome, njezin otac, Kareem, 47, u početku je bio otporniji.

Izjavila je: “Djed mi je rekao da ako sam ja sretna i to je ono što želim, onda je i on sretan. Ali tatin je odgovor bio čvrsto ‘Ne’.” Međutim, njezin je otac na kraju došao k sebi; inače bi “izgubio kćer”. Miracle je dodala: “Rekla sam mu da trebam njegovu podršku i da me otprati do oltara. Nakon što je upoznao Charlesa i razgovarao s njim, iskreno ga je zavolio. ”Naposljetku, san mlade mladenke o savršenom vjenčanju postao je stvarnost, a ona ga je opisala kao “najbolji dan” u svom životu.

Žele zasnovati obitelj.

© mnigeria98 / TikTok

Par se suočava s internetskim kritikama zbog velike razlike u godinama, ali Miracle kaže da to neće napraviti razliku. Čak je otkrila da se željno raduju zajedničkom osnivanju obitelji, a nada se da će imati dvoje djece s Charlesom, koji nema djece.

“Želim da ima još jednu generaciju. Planiramo posjetiti kliniku za izvantjelesnu oplodnju kako bismo razgovarali o našim mogućnostima,” rekla je.

© mnigeria98 / TikTok

Njihovo IVF putovanje nije bez izazova, a Miracle je priznala da je njezino kliničko iskustvo bilo “prilično neodoljivo”.

Međutim, ona ostaje puna nade i optimista. “Sada to zaboravljam sve dok mi daju dijete. Možda će nas Charlesove godine spriječiti da imamo djecu, ali ja sam otvorenog uma. Možda neće uspjeti.”