19 fotografija koje dokazuju da viteštvo još uvijek postoji

Muškarci koji su spremni raditi uljudne i romantične stvari za žene još uvijek postoje. Srećom, više ne moraju sudjelovati u dvobojima, ali ima i onih koji rano ujutro ustaju kako bi otišli po kroasane za svoju suprugu ili one koji samo pomažu potpuno nepoznatoj djevojci koja se dovela u neugodnu situaciju.

Strojovođa koji pomaže putniku

© Echoutki / pikabu

“Idem na večeru, a ova žena vani je bila zaslijepljena zalaskom sunca pa je njen dečko postavio jelovnik iza njegove glave, unutar ovratnika njegove košulje, kako bi blokirao sunce od njenih očiju.”

© hiitaylorblake / twitter

“Čula sam to ujutro: ‘Dušo, zec je protrčao, dođi da vidiš!’ Ustala sam iz kreveta i vidjela put s čokoladnim jajima koji me doveo do hrpe tulipana.”

“Moja mama je kupila pojedinačne ekstenzije trepavica i ljepilo za njih, a sada moj tata sjedi tamo i lijepi svaku trepavicu na moju mamu i sluša njezinu glazbu više od sat vremena. Ako to nije ljubav, onda ne znam što jest.”

© AnalissaVela / twitter

“Ja sam samohrani otac i prljavi mehaničar, ali svaki put kad sam sa svojim kćerkama, one mi lakiraju nokte.”

“Evo kutije zaručničkog prstena koju sam napravio. Naš prvi spoj je bio gledanje Jurassic Park u praznom auditoriju. Laserski je izrezan magnetima da ga drži zatvorenim.”

© AceMcClean / reddit

“Moj zaručnik koji je električar napravio je ovu kutiju koju ću riješiti u njegovom prijedlogu meni! Napisao je odgovarajuću pjesmu koja mi je dala odgovore na 4 izazova. Rekao sam DA!”

“Kad sam bio u bolnici jecao sam na ovaj par. Na kraju je dopustio supruzi da ga koristi kao jastuk dok je čekala.”

© taylorranic / twitter

“Umjesto da izlazi, dečko mi je kuhao i napravio mini-restoran u svojoj kuhinji za našu 18-mjesečnu godišnjicu. To je najromantičnija stvar koju sam ikada iskusila. Čak je imao Italijansku glazbu i virtualni pogled na TV.”

Ovaj čovjek se ponudio da zadrži bebu ove žene dok ona ispunjava papire u liječničkoj ordinaciji.

© _uhhhhhhh_ / reddit

“Moj muž mi je ovo napravio dok sam bila na odmoru. Nisam imala pojma da ima takav talent.”

“On me voli. Mužić mi je napravio tortu od lijevka u obliku srca”

“Prolazim kroz teško razdoblje, ali cvijeće uvijek pomaže izmamiti osmijeh.”

“Hodamo tek kratko vrijeme, a još nismo ni rekli ‘volim te’. Ali brinuo se o meni nakon operacije, čistio mi dom, pomagao mi pod tušem i oblačio odjeću na mene.”

“Dakle, moj muž zna da mi je od preseljenja na istočnu obalu nedostajao Hot Puffcorn s vatrenom strašću jer ovdje se ne prodaje. Tako je večeras ušao u trgovinu, vidio štand Hot Puffcorn i misli: ‘Našao sam ga!’ i nastavlja “opuhivati” policu od proizvoda i kupiti mi svaku vrećicu.”

“To je bilo jutros u 6:30 ujutro u pekari. Bio sam uvjerenn da ću biti prvi i sam. Mislio sam da sam najbolji muž na svijetu koji ustaje u 6 u nedjelju da bi dobio svježe kroasane za doručak za Majčin dan. Navodno su drugi ljudi uložili još više truda.”