19 fotografija koje dokazuju da viteštvo još uvijek postoji

Muškarci koji su spremni raditi uljudne i romantične stvari za žene još uvijek postoje. Srećom, više ne moraju sudjelovati u dvobojima, ali ima i onih koji rano ujutro ustaju kako bi otišli po kroasane za svoju suprugu ili one koji samo pomažu potpuno nepoznatoj djevojci koja se dovela u neugodnu situaciju.

Strojovođa koji pomaže putniku

© Echoutki / pikabu

“Idem na večeru, a ova žena vani je bila zaslijepljena zalaskom sunca pa je njen dečko postavio jelovnik iza njegove glave, unutar ovratnika njegove košulje, kako bi blokirao sunce od njenih očiju.”

“Čula sam to ujutro: ‘Dušo, zec je protrčao, dođi da vidiš!’ Ustala sam iz kreveta i vidjela put s čokoladnim jajima koji me doveo do hrpe tulipana.”

© lkzntsv / twitter

“Moja mama je kupila pojedinačne ekstenzije trepavica i ljepilo za njih, a sada moj tata sjedi tamo i lijepi svaku trepavicu na moju mamu i sluša njezinu glazbu više od sat vremena. Ako to nije ljubav, onda ne znam što jest.”

“Ja sam samohrani otac i prljavi mehaničar, ali svaki put kad sam sa svojim kćerkama, one mi lakiraju nokte.”

“Evo kutije zaručničkog prstena koju sam napravio. Naš prvi spoj je bio gledanje Jurassic Park u praznom auditoriju. Laserski je izrezan magnetima da ga drži zatvorenim.”

© AceMcClean / reddit

“Moj zaručnik koji je električar napravio je ovu kutiju koju ću riješiti u njegovom prijedlogu meni! Napisao je odgovarajuću pjesmu koja mi je dala odgovore na 4 izazova. Rekao sam DA!”

“Kad sam bio u bolnici jecao sam na ovaj par. Na kraju je dopustio supruzi da ga koristi kao jastuk dok je čekala.”

“Umjesto da izlazi, dečko mi je kuhao i napravio mini-restoran u svojoj kuhinji za našu 18-mjesečnu godišnjicu. To je najromantičnija stvar koju sam ikada iskusila. Čak je imao Italijansku glazbu i virtualni pogled na TV.”

© m/elysiagrimes / twitter

Ovaj čovjek se ponudio da zadrži bebu ove žene dok ona ispunjava papire u liječničkoj ordinaciji.

“Moj muž mi je ovo napravio dok sam bila na odmoru. Nisam imala pojma da ima takav talent.”

“On me voli. Mužić mi je napravio tortu od lijevka u obliku srca”

© Wellthatsclever / imgur

“Prolazim kroz teško razdoblje, ali cvijeće uvijek pomaže izmamiti osmijeh.”

“Hodamo tek kratko vrijeme, a još nismo ni rekli ‘volim te’. Ali brinuo se o meni nakon operacije, čistio mi dom, pomagao mi pod tušem i oblačio odjeću na mene.”

“Dakle, moj muž zna da mi je od preseljenja na istočnu obalu nedostajao Hot Puffcorn s vatrenom strašću jer ovdje se ne prodaje. Tako je večeras ušao u trgovinu, vidio štand Hot Puffcorn i misli: ‘Našao sam ga!’ i nastavlja “opuhivati” policu od proizvoda i kupiti mi svaku vrećicu.”

© caobf / imgur

“To je bilo jutros u 6:30 ujutro u pekari. Bio sam uvjerenn da ću biti prvi i sam. Mislio sam da sam najbolji muž na svijetu koji ustaje u 6 u nedjelju da bi dobio svježe kroasane za doručak za Majčin dan. Navodno su drugi ljudi uložili još više truda.”