Elliot Page debitira na crvenom tepihu sa svojim novim partnerom, a mi osjećamo kako frcaju iskre

Ljubav je u zraku za Elliota Pagea koji je upravo stao pred kamere sa svojom novom partnericom, Mae Martin. Posljednjih nekoliko godina bile su tobogan za slavnog glumca, od njegove tranzicije do javnog razvoda. Stoga smo presretni što vidimo kako glumac okreće novu stranicu (namjera igre riječi) u svom životu. Nastavite čitati ako želite saznati više.

Elliot Page nedavno je prošao kroz težak prekid.

U Januaru 2021., samo 2 mjeseca nakon što je javno izašao kao transrodna osoba, Page je objavio da se razvodi od svoje tadašnje supruge Emme Portner. Par je bio u braku od 2018. Razlozi njihovog rastanka bili su nejasni, no Portner je javno podržavao Pageovu tranziciju, nazivajući njegovo postojanje “darom samim po sebi”.

Page upoznaje svijet sa svojim novim partnerom.

© Stefanie Keenan / Getty Images Entertainment / Getty Images, Collin Xavier/Image Press Agency ABACA/Abaca/East News

Nakon više od godinu dana nečega što se činilo kao potpuno samstvo za ovu zvijezdu The Umbrella Academy, službeno je napustio tržište samaca. Sve su oči bile uprte u Pagea i njegovu novu partnericu, Mae Martin, dok su prisustvovali LACMA Art+Film Gala u blistavo usklađenim smokingima.

© Axelle/Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

Martin je također dodatno učvrstio njihov par objavivši fotografiju njih i Pagea prije događaja uz natpis: “Moj kralj @elliotpage me izveo.” Sada više nema sumnje, imamo novi Holivudski par na koji moramo budno paziti.

© hooraymae / Instagram

Što znamo o Mae Martin

Hajdemo sada malo bolje upoznati partnera. Martin je Kanadski komičar i glumac čija je dosad najzapaženija uloga u TV emisiji Kaley Cuoco, The Flight Attendant. Martin je odigrao izvanrednu ulogu u drugoj sezoni hit serije i možda će ostati još.

Baš kao i Page, Martin se također identificira kao queer osoba. Izašli su kao nebinarni 2021. Martin preferira zamjenice oni/oni, ali mu ne smeta ni ona/ona.