12 fantastičnih vjenčanica za koje svaka žena može prodati dušu

Vjenčanje je jedan od najvažnijih dana u životu čovjeka. I naravno, nema vjenčanja bez prekrasne vjenčanice! Dizajneri stvaraju doista veličanstvene haljine – samo ih pogledajte.

12.

Libanonski couturier Rami Kadi odlučio je haljinu pretvoriti u bajku o različitim životinjama i raznim prirodnim fenomenima. Ova vjenčanica zaista može predstavljati nečije nasljeđe.

11.

Haljine Jacy Kay su voluminozne. Izgledaju teške i to je istina.

10.

Raskošni modni dizajner Tex Saverio siguran je da su geometrijski uzorci sklad. Naravno, i vjenčanice trebaju biti skladne.

9.

Valdrin Sahiti je Albanski dizajner koji kreira veličanstvene vjenčanice i večernje haljine.

8.

Evo još jedne prekrasne haljine koju je kreirao Valdrin Sahiti.

7.

Riječ je o haljini koja podsjeća na zrak ili dušu Izraelske dizajnerice Galie Lahav. Prva učiteljica bila joj je majka koja je bila krojačica. Kćer je pripremala na Sveučilištu umjetnosti u Izraelu.

6.

Još jedna haljina Galije Lahav naprosto je puna slobode. Omiljeni stil dizajnerice je boho ili “zavodljivi glamur” kako ga nazivaju kritičari.

5.

Čini se da je ova nevjerojatna haljina Krikora Jabotiana kreirana isključivo za Caesarovu nevjestu. Ako vam se sviđaju remek-djela ovog dizajnera, morate otići u Libanon kako biste uživali u ovim haljinama u stvarnom životu.

4.

Još jedna prekrasna haljina Krikora Jabotiana. Jednostavan srednjovjekovni stil, ali tako sjajan.

3.

Yolan Cris ne voli rukave, pa brend koristi samo ogromne ovratnike.

2.

Joumana Al Hayek (Dar Sara) je dobra u kreiranju izgleda Disneyjevih princeza.

1.

Asimetrični uzorak Oksane Muhe izgleda prilično neobično, ali ne možemo odvojiti pogled od njega.