Gigi je zatrudnjela na vrhuncu karijere, ali je rekla ne dadiljama i odlučila sama odgajati kćer na farmi

Kako odabrati pravo vrijeme za dijete? Ovo pitanje postavlja si svaka žena. Dilema tjera na razmišljanje: jesam li premlada za ovo, što će biti s mojom karijerom, je li moj partner spreman biti otac, mogu li se osloniti na njega? Još je zanimljivije saznati kako je manekenka Gigi Hadid prevladala sve svoje sumnje i odlučila pauzirati uspješnu karijeru kako bi naglavačke zaronila u pelene, kombinezone i ostale čari majčinstva.

Kraljica modne piste

© Jeff Kravitz / FilmMagic, Inc / Getty Images

Gigi nije samo model lijepog lica. Ona je superzvijezda na modnoj pisti. Dizajneri su je prepoznali kao nevjerojatan dar za transformaciju s potpunim uživljavanjem u bilo koji lik. Gigi hladnokrvno pokazuje svoju moć svojim hodom i sparnim pogledom.

U početku Hadid nije bila poznata po svom hladnom koraku. Pravi način hodanja po modnoj pisti naučila je od veteranskog supermodela Naomi Campbell, koja je priznala da su i njezin hod na početku karijere opisivali kao čudan. Lekcije nisu bile uzaludne; sada Hadid hoda kao profesionalac.

Hahn Lionel / ABACA / Abaca / East News

Njezin uspjeh u karijeri pratila je i teška veza sa Zaynom Malikom. Objavljivali su zajedničke fotografije na društvenim mrežama, zajedno posjećivali javna događanja, poput Met Gale 2016., i pokušavali voditi život normalnog para. U intervju Hadid je bila iskrena: “Volim biti sa svojim dečkom i baviti se umjetnošću i kuhanjem. Volimo kasnonoćne filmove i naručujemo s ovog nevjerojatnog mjesta koje radi kavu s mlijekom i medenjake.”

No pokazalo se da stvari u njihovoj vezi nisu tako savršene. Hadid je s Malikom prekidala tri puta: 2016., 2018. i 2019. I svaki put su mediji nemilosrdno ponavljali: “Možda će opet biti zajedno”. Tako se i dogodilo, 2020. Hadid je s njim proslavila svoj 25. rođendan.

Ugodno iznenađenje

© gigihadid / Instagram

Par je svoju vezu obnovio zabavljajući se zajedno na farmi Hadidine majke. Nedugo nakon rođendanske zabave počele su se pojavljivati ​​glasine o Giginoj trudnoći. Vijest je bila iznenađenje ne samo za tabloide već i za samu Hadid. Potvrdila je da je trudna i na društvenim mrežama počela dijeliti dirljive objave o novoj životnoj etapi — pripremama za majčinstvo.

© gigihadid / Instagram

Gigi se fotografirala, slikala svoj trbuščić, priznala hormonalne fluktuacije i podijelila planove za bebinu dječju sobu. Iščekivanje majčinstva potpuno je obuzelo Hadid, koja se prije samo nekoliko mjeseci šepurila po modnoj pisti u Jacquemusovim izdanjima.

U jednom intervju, Hadid je uzbuđeno priznala: “Ujutro je moja obitelj iznijela tortu s pecivima, koja me je već oduševila jer sam žudila za pecivima. Jedem pecivo od svega na dan, pa sam bila toliko uzbuđen što je moja rođendanska torta bila pecivo od svega.”

Čudo majčinstva i podrška njezine obitelji

© gigihadid / Instagram

Gigi je u Septembru 2020. rodila djevojčicu kojoj je dala ime po svojoj baki, Khai, što znači “okrunjena”. Za mladu mamu kažu da je vrlo organska u svojoj novoj ulozi i da se dobro snalazi sa svojim novim obavezama. Manekenkina majka je čak priznala da su se Gigi i Zayn “potpuno bacili na to da budu roditelji”.

Hadidini roditelji bili su više nego oduševljeni. Yolanda je svoju unuku nazvala “anđelom s neba”, a Mohamed je posvetio cijelo pismo svojoj unuci. Porod je trajao 14 sati kod kuće, na farmi koju je Malik posebno kupio uz farmu Hadidove majke. Tamo su uzgajali povrće i uzgajali konje. Malik je sam djelovao kao babica. Kako se Gigi prisjetila u jednom intervju: “Bila sam tako iscrpljena, podigla sam pogled i on je drži. Bilo je tako slatko.”

© gigihadid / Instagram

U sigurnosti i osami svoje farme, Gigi i Malik proslavili su 11 mjeseci svoje kćeri. Manekenka lice svoje bebe još uvijek skriva od kamera i čuva je od znatiželjnih pogleda. Hadid je na društvenim mrežama podijelila kako želi da njezina kći ima normalno djetinjstvo bez previše privlačenja pozornosti na njezin izgled: “Za dijete, mogu zamisliti da bliski ili dramatični paparazzi moraju biti porazni i dezorijentirajući.”

Budući da je odlučila sama odgajati kćer, Gigi rijetko napušta farmu, a odbija unajmiti i dadilju. Prema Yolandinim riječima, Gigi je odlučila sama brinuti o svom djetetu. Manekenka je svoje mjesto u povučenom obiteljskom životu pronašla na imanju i priznala da bi voljela da uvijek tako živi jer se tamo osjeća sretnije nego u gradu.

Njezin povratak na modnu pistu i naslovnice časopisa

Gigi je prigrlila svoju promijenjenu figuru, a nešto više od dva mjeseca nakon poroda pristala je sudjelovati u fotoshootingu: “Znam da nisam tako mala kao što sam bila prije, ali sam i vrlo realistična. Odmah sam rekla: ‘Da, snimit ću naslovnicu za Vogue, ali očito neću biti veličina, niti u ovom trenutku osjećam da se trebam vratiti tome.” Gigi se vratila na posao, ali više nema naporan raspored koji je imala prije.

Hadid je sada uvjerena da će svoju kćer sigurno odgajati na svojoj farm , tim više što je i sama odrasla okružena prirodom. Prema modelu, važno je djetetu dati priliku da istražuje prirodu i dolazi do vlastitih malih otkrića.

Unatoč prekidu s Malikom u Oktobru 2021., oboje su i dalje brižni roditelji i iz prve ruke pokazuju da je briga za bebu iznad svega. Nedavno su zajedno proslavili Khaijev rođendan uz temu Peppa Pig.