Heidi Klum (49) izgleda zapanjujuće dok pozira sa svojom 19-godišnjom kćeri

Dvojac modela majka-kći pojavio se u novoj kampanji za brend donjeg rublja, pokazujući svoju nevjerojatnu sličnost i neospornu staloženost. Iako je fotošop izazvao podijeljene reakcije, ne može se poreći da Heidi i Leni čine nevjerojatan par koji zrači samopouzdanjem, a Heidi stari poput finog vina.

Leni izgleda kao mini-ja Heidi.

© leniklum / Instagram

U svom najnovijem fotošopu za donje rublje Intimissimi, 49-godišnji supermodel izgleda zategnuto i nevjerojatno. Teško je ne primijetiti nevjerojatnu sličnost između nje i njezine 19-godišnje kćeri Leni. Majka i kći pozirale su zajedno u nizu zadivljujućih slika ističući njihove sličnosti. Jasno je da je Leni naslijedila zapanjujući izgled svoje majke.

Ovo nije prva zajednička manekenska gaža ovog dvojca.

© leniklum / Instagram

Heidi i Leni prethodno su zajedno radile na više projekata modeliranja. Leni je debitirala na naslovnici Vogue Germany zajedno s majkom sa samo 16 godina, što je bio značajan trenutak u obje njihove karijere. Od tada Leni nastavlja stjecati iskustvo modelinga, a njezina majka je na svakom koraku kako bi ponudila smjernice i podršku.

Prošle godine bili su i dio kampanje brenda donjeg rublja, koja je izazvala podijeljene reakcije. Ipak, Leni je otkrila da izbjegava čitati komentare na internetu. “Općenito sam zadovoljna kampanjom i imala sam nevjerojatan dan s mamom. Mislim da su fotografije ispale sjajno i da smo se sjajno proveli.”

Heidi je “vrlo ponosna” na svoju kćer.

© leniklum / Instagram

Heidi je u jednom intervju progovorila o postignućima svoje kćeri, rekavši: “Vrlo sam ponosna na svoju kćer i njezino modeliranje. I uči u isto vrijeme, već žonglira.” Heidina podrška težnjama njezine kćeri svjedoči o njihovom bliskom odnosu i povezanosti kao majke i kćeri te kolega manekenki.

Leni je govorila o tome da je “nepo beba”.

© heidiklum / Instagram

Kao kći jednog od najuspješnijih supermodela u povijesti, Leni nisu strani pritisci i očekivanja da bude “nepo beba”.

Međutim, Leni kaže da je naučila prihvatiti svoju jedinstvenu pozadinu i koristiti je kao izvor inspiracije, a ne kao smetnju. “Dobila sam pomoć za početak i znam da bi ljudi sanjali da počnu s onim što sam ja. Tako sam zahvalna što sam uspjela uzeti ono što mi je poklonila mama. Ali ja radim posao i ulažem vrijeme.”