Helen Hunt (59) više ne podnosi norme ljepote, a njezini fanovi su oduševljeni time

Sljedbenici Helen Hunt na Instagramu pokazuju da cijene njenu posljednju objavu. Slavna glumica djelovala je divno jer je ponosno pokazala svoje bore i djelovala posve autentično. U vremenu kada mnogi koriste tretmane ljepote i filtere kako bi izgledali mladoliko, Helenina iskrena fotografija bila je osvježavajuća promjena.

Ljepota u zagrljaju samog sebe

© helenhunt / Instagram

Hunt je objavila selfie dok je išla na premijeru druge sezone Blindspotting. Nosila je minimalno šminke i imala je valovitu kosu, za koju je rekla da je velik dio nje. Obožavatelji su je u komentarima pohvalili da je iskrena u pogledu svojih godina i prigrlila svoje mane.

© helenhunt / Instagram

Jedna je osoba rekla: “Hvala vam što izgledate stvarno, autentično i prekrasno!!” dok je drugi korisnik napisao: “Sretan sam što ne mijenjaš svoje lice kirurgijom i botoksom. Prirodno.”

Sve je u tome da se osjećate ugodno sami sa sobom.

© helenhunt / Instagram

Zvijezda Mad About You, koja ima 59 godina, ne prihvaća samo proces starenja, već i održava zdrav način života održavajući formu tjelesnom aktivnošću.

Prethodno je spomenula da radije ostaje aktivna, izjavivši: “Kao opće pravilo, sklona sam se kretati. Nikada ne idem u teretanu. Nikada ne držim dijetu.”

© helenhunt / Instagram

Hunt je spomenula da je 1980-ih bila na dijetama, ali se zbog toga osjećala “nesretnom”. Stoga je odlučila prestati slijediti ideju “savršenog tijela”. Umjesto toga, usredotočila se na očuvanje zdravlja kroz hodanje, surfanje i jogu.

Uvijek je cijenila vlastite potrebe

© helenhunt / Instagram

Što se tiče njezine filozofije ljepote, Helen ima jedno ključno pravilo u koje snažno vjeruje: “Volite sebe, volite sebe, volite sebe.” Ona shvaća da postizanje ovog cilja nije uvijek lako.

© helenhunt / Instagram

Helen cijeni udobnost i preferira opušteni stil života u odnosu na stil života koji zahtijeva puno održavanja. Spomenula je: “Ljudi s kojima radim mole me da obučem nešto drugo osim trenirke.”

Unatoč tome, Helen uživa u šminkanju s vremena na vrijeme, posebno kada ima važan događaj poput premijere. Rekla je: “Nisam išla na maturalnu večer u srednjoj školi, pa pokušavam te događaje pretvoriti u trenutak za maturalnu zabavu.”