Kako Home Alone 2 puni 30 godina, željeli smo provjeriti gdje je naša voljena glumačka postava danas

Prošlo je već 3 desetljeća otkako je Home Alone 2: Lost in New York objavljen, a još uvijek ga se ne možemo zasititi, pogotovo u blagdansko vrijeme. Kultni film treći je božićni film s najvećom zaradom svih vremena, a njegovi likovi ostaju ikonični i fascinantni kao i uvijek. Zbog toga smo bili znatiželjni malo istražiti kako ova voljena glumačka postava sada izgleda i što rade u svojim životima i karijerama.

Kevin McCallister (Macaulay Culkin)

© Home Alone 2: Lost in New York / Twentieth Century Fox and co-producer© culkamania / Instagram

Culkin danas ima 42 godine, a nedavno je postao tata sinu rođenom 2021. sa zaručnicom, glumicom Brendom Song. Jedna od njegovih najnovijih glumačkih uloga bila je u 10. sezoni American Horror Story: Double Feature, uloga za koju je dobio pohvale kritičara.

Kate McCallister, Kevinova mama (Catherine O’Hara)

© Home Alone 2: Lost in New York / Twentieth Century Fox and co-producer, JOSEPH PREZIOSO/AFP/East News

O’Hara sada ima 68 godina i imala je mnoge zapažene uloge od svoje ikonske uloge Kevinove mame. Od 2015. do 2020. glumica je igrala ulogu isprane glumice iz sapunice u TV seriji Schitt’s Creek koja joj je donijela nagradu Emmy za najbolju glavnu glumicu u humorističnoj seriji.

Buzz McCallister, Kevinov stariji brat (Devin Ratray)

© Home Alone 2: Lost in New York / Twentieth Century Fox and co-producer© devinratray / Instagram

Ratray sada ima 45 godina i pojavio se u mnogim ulogama otkad je glumio Kevinovog velikog brata. Njegovi nastupi uključuju u TV serijama Law & Order i Supernatural. Također je postao redovit gost MTV-jeve reality serije Damage Control.

G. Hector, vratar Plaza (Tim Curry)

© Home Alone 2: Lost in New York / Twentieth Century Fox and co-producer© Mat Hayward / Getty Images Entertainment / Getty Images

Curry sada ima 76 godina. Još 2012. godine doživio je teški moždani udar zbog kojeg je morao koristiti invalidska kolica, a kao dio oporavka zdravlja morao je na fizikalnu i logopedsku terapiju. Nakon moždanog udara, glumčev rad uglavnom se prebacio na glasovnu glumu, ali nastavlja pjevati i pojavljivati ​​se na konvencijama obožavatelja.

Harry Lime, provalnik (Joe Pesci)

© Home Alone 2: Lost in New York / Twentieth Century Fox and co-producer, Invision/Invision/East News

Pesci sada ima 79 godina, a prije nekoliko godina izašao je iz mirovine kako bi se pojavio u filmu The Irishman 2019. koji mu je donio nominaciju za Oscara. Za razliku od ostalih članova postave, Joe je već bio poznat glumac prije nego što se pojavio u Home Alone, ponajviše zbog uloge u Goodfellas popularnom filmu iz 1990. godine.

Marv, provalnik (Daniel Stern)

© Home Alone 2: Lost in New York / Twentieth Century Fox and co-producer, Everett Collection/East News

Stern sada ima 65 godina i nastavio je glumiti. Njegova posljednja uloga bit će objavljena 2023., jer se pridružio glumačkoj ekipi za 4. sezonu znanstveno-fantastične serije For All Mankind. Njegovi drugi radovi uključuju pripovijedanje popularne serije The Wonder Years od 1988. do 1993. godine.

Ujak Frank (Gerry Bamman)

© Home Alone 2: Lost in New York / Twentieth Century Fox and co-producer

Bamman sada ima 81 godinu i iako se nakon filma Home Alone 2 nastavio pojavljivati ​​u filmovima i TV serijama , uloga ujaka Franka ostaje njegova najpoznatija. Njegova posljednja glumačka zasluga do danas bila je 2015., u TV seriji The Following.

Fuller (Kieran Culkin)

© Home Alone 2: Lost in New York / Twentieth Century Fox and co-producer, Invision/Invision/East News

Kieran, koji je Macaulayev mlađi brat u stvarnom životu, sada ima 40 godina i nastavlja graditi uspješnu glumačku karijeru. Jedna od njegovih posljednjih i najzapaženijih uloga je ona u seriji Successionbraku je od 2013. godine, a sa suprugom je roditelj dječaka i djevojčice.