Izrazi lica ovog oca dok gleda kako mu se beba rađa su neprocjenjivi

Za mnoge je parove ključno da budući otac bude tu u rađaonici, uz svoju partnericu. I premda je žena ta koja fizički prolazi kroz cijeli proces, njihovi muškarci često imaju tako iskrene izraze lica da će fotografije na kojima prisustvuju rođenju djeteta zasigurno ostaviti dojam u bilo kojem obiteljskom albumu.

© Amanda Renee’ / Facebook

Ovaj put, urnebesni izrazi uhvaćeni su na licu tate iz Arkansasa zahvaljujući hirovitom tehničaru koji je počeo fotografirati neposredno prije nego što je mama počela gurati, nakon 6 dugih sati trudova.

Ono što još više iznenađuje je da je to već bilo treće dijete za 32-godišnjeg vozača kamiona Bretta Sillsa, a bio je prisutan na rođenju svakog od svoje djece. Jedina razlika ovaj put je bila u tome što je to bio prvi put da je pogledao dolje dok je njegova 6-godišnja djevojka Amanda Roelofs gurala.

© Amanda Renee’ / Facebook

“Uvijek je držao nogu, ali bi se samo okrenuo”, rekla je Roelofs. “Ovaj put, doktor ga je uključio u sve, i bilo je sjajno.” I doista je bilo! Na fotografijama se jadnik čini potpuno užasnut kad vidi glavu svoje kćeri kako izlazi.

© Amanda Renee’ / Facebook

Kad je beba napokon izašla, grimasni otac troje djece samo je stajao smrznut, kao da nije mogao vjerovati svojim očima. “Dawg lice je neprocjenjivo”, napisala je jedna osoba u komentarima. “Izgleda prestravljeno i odvratno u isto vrijeme”, dodao je drugi.

© Amanda Renee’ / Facebook

Kad je njegova djevojka prvi put pogledala slike, nije se mogla suzdržati od glasnog smijeha. “Pregledavala sam fotografije i zaista mi je bilo presmiješno”, rekla je. “Poslao sam ih svojoj šogorici, a ona je rekla: ‘Morate ih objaviti – kako bi mogle postati viralne.'”

© Amanda Renee’ / Facebook

Ali što se događalo u njegovoj glavi u tom trenutku? O čemu je zapravo razmišljao? “Samo sam joj gledao u glavu! Prešlo je s veličine bejzbola na malu dinju”, rekao je. Također je dodao da, iako mu je to bio treći put, to je ipak nešto na što se ne može naviknuti.

S druge strane, njegova djevojka želi da ljudi znaju da je Sills najbolji partner i tata. On je samo malo “gadljiv” kada je u pitanju porođaj. “Neki od komentara na fotografiji su poput: ‘Bolje da moj čovjek ne napravi to lice'”, rekla je. “Bilo mi je urnebesno. Uopće nisam bila uzrujana.”

© Brett Allen Sills / Facebook

Rođenje djeteta jedan je od najuzbudljivijih trenutaka u bilo čijem životu. Iako mame obavljaju sav posao, očevi često doživljavaju širok raspon istinskih emocija koje bi svaki fotograf rado uhvatio.