Jessie J rodila dječaka godinu dana nakon što je doživjela pobačaj

Jessie J je službeno postala majka! Pjevačica je na Instagramu objavila da je dobila sinčića i otkrila kako se osjeća sada kada je ušla u novu životnu fazu. Sretne vijesti dolaze više od godinu dana nakon što je pretrpjela gubitak trudnoće.

Pjevačica je u Januaru 2023. objavila da je trudna.

© jessiej / Instagram

Britanska pjevačica Jessie J povećava svoju obitelj. Ona i njezin dečko Chanan Safir Colman, košarkaš, dobili su dječaka. Jessie, čije je pravo ime Jessica Ellen Cornish, podijelila je vijest 19. May 2023. na Instagram priči. “Prije tjedan dana moj se cijeli život promijenio. Moj sin je ušao u ovaj svijet i moje srce se udvostručilo”, napisala je.

© jessiej / Instagram© jessiej / Instagram

Zatim je opisala kako se osjeća i kako su mama i beba dobro. “Osjećaj je neopisiv. Zaljubljena letim. On je magija. On je ostvarenje svih mojih snova. On je moj cijeli svijet”, otkrila je 35-godišnjakinja. “I on i ja smo sjajni. Upijam svaku sekundu i još uvijek ne mogu vjerovati da je on pravi, moj i tu. Tako sam zahvalna.”

Također se pobrinula zahvaliti onima koji joj pružaju podršku na putu prema majčinstvu. “Za sve vas koji ste pratili moje putovanje do ovog trenutka, hvala vam za svu vašu kontinuiranu ljubav i podršku”, rekla je.

Bila je iskrena o tuzi zbog gubitka djeteta.

© hannah.macgregor.photo.film / jessiej / Instagram

Godine 2021. Jessie je sama odlučila roditi dijete. Nažalost, u Novembru iste godine doznala je da je pobacila dok je išla na snimanje. “Još sam u šoku, tuga je ogromna. Ali znam da sam jaka i znam da ću biti dobro”, otkrila je tada na Instagramu.

Pjevačica je od tada otvoreno pričala o tome kako je bilo nositi se s tugom i drugim negativnim emocijama. “Znam da je zdravo i normalno imati dane potpune tuge i poštovati sve osjećaje koji se pojave, dobre i loše”, priznala je. “Loše uopće nije često i da, mogla bih proći kroz ovaj trenutak danas nasamo i obično je tako, ali danas sam ovdje. Jer znam da se tisuće ljudi diljem svijeta osjećaju baš kao i ja.”

Druge slavne osobe otvoreno su govorile o svojim poteškoćama u trudnoći. Njihove priče često čine da se druge žene koje se suočavaju s istim problemom osjećaju manje usamljenima i pomažu u podizanju svijesti o različitim zdravstvenim stanjima koja bi inače mogla ostati nedijagnosticirana.