Kaley Cuoco i Mini-Me kći zrače radošću na zajedničkoj fotografiji

Zvijezda The Big Bang Theory Kaley Cuoco ima sretnu djevojčicu na rukama! Cuocovu kćerkicu s osmijehom od uha do uha snimio je glumac Tom Pelphrey, otac i suprug nasmijanog dvojca. Nemoguće je ne osjetiti radost kada vidite cijelu fotografiju!

Beba Matilda ima 4 mjeseca.

© tommypelphrey / Instagram

Nedavno je zvijezda Ozark, Tom Pelphrey, porušio ljestvicu ljupkosti podijelivši snimku svoje kćeri Matilde koja je presretna jer ju je držala njezina mama, nitko drugi do glumica Kaley Cuoco.

U kadru je Cuoco (37) zračila čistim oduševljenjem, odražavajući radost vidljivu u njezinoj djevojčici koja je bila u njezinom naručju. Simpatična scena prikazala je bebu ukrašenu jagodama, šarmantan detalj koji je upotpunio dirljivu fotografiju.

Cuoco i Pelphrey jedan su drugome najveći obožavatelji.

© tommypelphrey / Instagram© kaleycuoco / Instagram

Cuoco i Pelphrey zajedno su tek od Aprila 2022. Međutim, nikad im ne dosadi hvaliti jedno drugo na internetu i govoriti svijetu koliko se vole.

Dana 28. July 2023., glumica je svom partneru čestitala rođendan u dugom tekstu objavljenom na Instagramu u kojem ga je nazvala “ljubavlju [njezinog] života” i navela druge njegove kvalitete, poput toga da je “najbolji partner, najbolji prijatelj” i iznad svega “najbolji tata”.

Otprilike mjesec dana prije, Pelphrey je otvorio priču o Cuocu. “Volim te @kaleycuoco  — hvala za sve, lijepo jutro i što si najbolja partnerica na svijetu”, napisao je na posebnoj objavi za Očev dan.