Kendall Jenner prošetala pistom u haljini inspiriranoj princezom Dianom i izazvala pomutnju

“Oh, hodajući marshmallow”, komentirao je jedan korisnik. Kao što izreka kaže, odjenite se kako biste impresionirali, ali ovaj put se pretjerano elegantan izbor obio o glavu. Umjesto da dobije divljenje i zaprepaštene dahove, Kendall Jenner bila je predmet mnogih šala na društvenim mrežama.

Pokazala je svoj pogled na nedavnu emisiju.

Laurent VU/SIPA/Sipa Press/East News, Laurent VU/SIPA/Sipa Press/East News

Modna revija Jacquemus u Chateau de Versailles ostat će sigurno zapamćena samo zbog jedne haljine. U ponedjeljak je Kendall Jenner prošetala pistom odjevena u pahuljastu bijelu haljinu nalik oblaku. Njezin izgled završio je kapljičnim naušnicama i chokerom sličnim onome koji je nosila princeza Diana.

Haljina je inspirirana kraljevskom obitelji.

© Google Arts & Culture / Wikimedia Commons, © David Cooper / Alamy Stock Photo

Cijela kolekcija inspirirana je kultnom modom princeze Diane. Emisija se zvala Le Chouchou kao referenca i na Marie Antoinette i na princezu Dianu. Publika je sjedila u kremastim i bijelim čamcima u nizu gledajući jesenske poglede koje je stvorio Simon Porte Jacquemus.

Haljina je uspoređivana s pelenama.

© kendalljenner / Instagram

Čim je manekenka podijelila fotografije na Instagramu, njezini obožavatelji odmah su ostavili zabavne komentare. Netko je komentirao: “Je li ovo moda? Jer izgleda kao pelena. Yikes.” Drugi je dodao: “Nisam shvatio da se nošenje pelene za odrasle smatra modom. Svaki dan naučiš nešto novo.”

Ljudi su započeli druge zabavne usporedbe.

© kendalljenner / Instagram

Osim pelena, haljina je ljude podsjetila i na veliki sljez, scrunchie, kapu za tuširanje, oblak za hodanje, pa čak i jastuk. Neki su istaknuli: “Izgleda kao donje rublje velike bake”, “Loofah visi pod mojim tušem.”

Drugi su se pitali: “Čini li se to samo meni ili to izgleda kao toaletna rola?”, “Je li to zračni jastuk za podmornicu?” Haljina je poput umjetničkog djela koje svi vide drugačije.

Svijet slavnih nikada nije dosadan, pa ćemo uvijek imati o čemu razgovarati. Na primjer, Doja Cat nosila je 30,000 kristala, a Kylie Jenner odabrala je lavlju glavu za reviju Schiaparelli couture 2023. godine.