Kako mu je supruga Kevina Costnera vratila vjeru u brak i učinila ga najsretnijim obiteljskim čovjekom

Čini se da zlatni par, Kevin Costner i supruga Christine Baumgartner, dijele sreću kojoj je teško parirati. Zvijezda Yellowstone imao je prijašnje partnere i ljupku djecu, mnogo prije nego što je upoznao plavokosu ljepoticu, s kojom ima neraskidivu vezu i sjajnu ljubavnu priču.

Kevin Costner jednom je bio oženjen Cindy Silvom.

© ASSOCIATED PRESS/East News

Kevin i Cindy Silva ukrstili su se na sveučilištu California State gdje su oboje studirali. Bilo mu je drago što je našao lijepu, pametnu i dragu ženu koja predstavlja sve što voli. Vjenčali su se 1978. i zajedno imali troje djece; Annie, Lily i Joe.

Zbog problema u braku, te nekih glasina o nevjeri, par se odlučio rastati nakon 16 godina braka.  Naposljetku su se razveli 1994. godine.

Nakon razvoda nije bio spreman ponovno se zaljubiti.

© EAST NEWS

Nakon razvoda, Kevinov privatni život bio je posvuda. Izjavio je: “Bio sam kao klasičan samac – koga volim ovaj tjedan, koga sljedeći tjedan?” Nova neženja ušla je u kratkotrajne veze s Holivudskim ljepoticama poput Naomi Campbell i Courtney Cox. Imao je aferu i s Američkom glumicom Bridget Rooney, s kojom je dobio sina Liama, rođenog 1996.

2 godine kasnije, Kevin je upoznao dizajnericu torbica i mladu manekenku Christine Baumgartner.  Nove ljubavne ptice prvo su se upoznale ’80-ih na golf igralištu gdje je vježbao za ulogu u filmu Tin Cup. Tajming tada nije bio pravi, sve dok 1998. godine nisu ponovno naletjeli jedno na drugo u restoranu, gdje je glumac zatražio Christinin broj telefona i rekao joj da će nazvati za nekoliko tjedana.

Kevin je dao priliku u vezi i ponovno otvorio svoje srce unatoč svojim strahovima. “Kad sam upoznao Christine, nisam bio spreman ponovno se zaljubiti. Trebalo mi je puno vremena prije nego što sam joj rekao, ‘Volim te’, puno vremena”, rekao je.

Veza je trajala 4 godine prije nego što je par prekinuo vezu.

© JORDAN STRAUSS/INVISION/AP/East News, © EAST NEWS

Kada je Holivudski glumac A-Liste upoznao svoju buduću suprugu, već je bio otac četvero djece. Par je dijelio ljubav i naklonost jedno prema drugome, ali se nisu mogli složiti oko toga hoće li imati djecu. Christine je željela djecu, ali Kevin se bojao ponovno postati otac.

Zapravo su se razišli zbog neslaganja o ovoj temi, ali Kevin je ubrzo shvatio da se ne može kloniti nje. Christine je znala da će se vratiti jer mu je rekla: “Čekat ću te, ali ne dugo. Kad dođeš k sebi, vrati mi se.”

Kevin i Christine vjenčali su se na romantičnoj svadbenoj ceremoniji 2004. godine.

© EAST NEWS

Nakon zaruka 2003., ljubavni par izmijenio je zavjete 2004. na privatnoj ceremoniji na Costnerovom imanju u Aspenu, Colorado, s najbližom obitelji i prijateljima. Kevin je želio da Christine ima vjenčanje koje će pamtiti do kraja života.

3 godine nakon braka, par je 2007. dobio prvog sina Caydena. Nedugo nakon toga, Christine je 2009. rodila drugog sina Hayesa, a 2010. rodila im se kćer Grace.

Oni čine da njihov brak funkcionira sa svim njegovim usponima i padovima.

© s_bukley/ Depositphotos.com

Svaki brak zahtijeva puno rada, no činilo se da je Kevin pronašao recept za sretan brak. Osim ljubavi i poštovanja, oboje ih dijele, priznaje da je ono što je utjecalo na njegov brak sposobnost da se izvini čak i u trenucima kada je mislio da je u pravu.

Danas je Kevin tata pun ljubavi za svoju napuštenu obitelj i sretan suprug.

© s_bukley/ Depositphotos.com, © Gilbert Flores/Broadimage/EAST NEWS

Kevin je uspješan glumac, ali i predan obiteljski čovjek. Nakon što je 18 godina bio u braku sa svojom suprugom Christine, pokazao se kao muž pun ljubavi i odličan otac za svoje 7 djece, s kojima želi uživati ​​u ugodnim trenucima. Podijelio je da je u životu odigrao 2 uloge, jednu ulogu je plaćen, koja je u filmovima, a drugu ulogu oca, za što će biti nagrađen cijeli život.