Kristen Stewart koja nam pokazuje da ništa nije prebrzo kad upoznate onu pravu

Susret s “onim” čini se kao da se dijelovi vašeg života konačno spajaju. Osjećate se sretno na način na koji se možete sjetiti samo kao djete, a cijeli svijet izgleda kao čarobno mjesto na kojem je bio tada. Kristen Stewart imala je dovoljno sreće da iskusi ovaj osjećaj i dovoljno hrabra da slijedi svoje srce, a ne neka takozvana pravila za spojeve.

Prethodni ljubavni život Kristen Stewart

© AFP/EAST NEWS

Kristen je imala svoj priličan udio romansi u Hollywoodu. Izlazila je s Michaelom Angaranom 2005. prije nego što se “spojila” s Robertom Pattinsonom. Romansa koja je započela na setu Twilight 2009. postala je jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih veza tog vremena.

Dok su obožavatelji sage bili iznimno sretni zbog toga, Kristen se polako počela otvarati o svojim preferencijama. To je kristalno jasno rekla kada je počela izlaziti s Aliciom Cargile i drugim ženama između 2014. i 2019. Međutim, Kristenin ljubavni život dobio je novi zaokret kada je upoznala Dylana Meyera.

Ona i Dylan Meyer zapravo su se upoznali na setu 2013.

Kristen i scenarist Dylan Meyer prvi put su se susreli 2013. na snimanju filma, ali vjera ih je ponovno spojila na proslavi rođendana zajedničkog prijatelja 2019. godine. Njih dvoje su kliknuli u to vrijeme, a mjesecima nakon toga viđeni su kako se ljube na uličnom rubniku u New Yorku.

Glumica je bila tako impresionirana svojom budućom djevojkom od trenutka kada ju je ponovno vidjela na  rođendanskoj zabavi. U  talk showu, prisjetila se kada ju je vidjela i rekla: “Nisam je vidjela 6 godina, a onda je došla na prijateljevu rođendansku zabavu, i pomislila sam, gdje si bila i zašto ja nisam?”

Zvijezda Twilight  izlila je svoje emocije prema Dylanu nakon 2 tjedna zabavljanja.

© Sara Jaye / Getty Images Entertainment / Getty Images

Kristen nije trebalo dugo da izrazi svoje osjećaje Dylanu. Glumica je podijelila: “Prvi put kad sam joj rekla da je volim, bilo je jako kasno i bili smo u nekom baru i tamo su bili njezini prijatelji, i izašli su van, a ja sam samo rekla: ‘Oh, čovječe, ja sam tako zaljubljena u tebe.” Gotovo.” Dodala je da se to dogodilo samo 2 tjedna nakon što su počeli izlaziti.

Njezin potez uopće nije bio impulzivan, već je to bila spontana reakcija nekoga duboko zaljubljenog. Kristen je dala još jednu veliku izjavu kada je rekla da je jedva čekala da je zaprosi, da ima planove kako to učiniti, ali da ih sada ne želi podijeliti. Ovu izjavu dali su i tijekom intervjua, koji je održan 2 mjeseca nakon što su počeli izlaziti.

Ne ustručavaju se pokazati svoju naklonost jedno prema drugome.

© Invision/Invision/East News

Dvije zaljubljene ptice nose svoja srca na rukavima, a počelo je 2019. kada je Dylan podijelila objavu na Instagramu gdje su se njih dvoje ljubili s ljubavlju. Dodala je kao naslov: “Nađi me ispod pokrivača kako se skrivam od policije.”

Scenaristkinja je od tada podijelila mnoge objave na Instagramu sa svojom djevojkom, a Kristen ne propušta priliku progovoriti o Dylanu. Tako su ponosni jedno na dtugo i pokazuju svima ljubav i privrženost koju nose jedno prema drugome.

Dylan je postavila pitanje — službeno su zaručeni.

© Kevin Mazur / Getty Images Entertainment / Getty Images

Iako je Kristen bila ta koja je govorila o bračnoj prosidbi još 2019., Dylan je bila taj koja je na kraju postavila pitanje. Nisu razgovarali o tome kako je prošla prosidba, ali mora da je bila čarobna kao i njihova ljubavna priča.

Kristen je rekla: “Pa ja sam bila kao: ‘Čekaj, pa, ja nisam ta sigurno.’ I tako sam se malo šalila, poput: ‘Ne, želim biti ta koja će zaprositi, kao , želim biti zaprošena, a onda je samo iskoristila priliku prije mene i učinila da se to dogodi. Bilo je tako slatko.”

Preview photo credit Sara Jaye / Getty Images Entertainment / Gettimages, Kevin Mazur / Getty Images Entertainment / Getty Images