“Najzgodnija baka na svijetu”, 52, dijeli tajnu svoje cvjetajuće ljepote

Kad čujemo riječ “baka”, naši je umovi povezuju sa starijom ženom sa sijedom kosom i borama mudrosti na licu ali to ne mora biti tako. Gina Stewart je žena koja izaziva pravu revoluciju dok redefinira riječ “baka” na najljepši mogući način. Žena dokazuje da su godine samo broj, a s 52 godine čak traži mladog princa koji će osvojiti njezino srce.

Gina Stewart ima veliku obitelj i već je baka.

© ginastewartofficial / Instagram
© ginastewartofficial / Instagram

Svi starimo drugačije. Za mnoge ljude starenje znači dobivanje nekih bora tu i tamo, dobivanje viška kilograma, i tako dalje i tako dalje.

No, kako se ispostavilo, to nije slučaj za sve. Neki ljudi žele ostati mladi bez obzira na sve. Gina Stewart je, na primjer, žena koja nosi titulu “Najzgodnije bake na svijetu”.

Ova žena iz Australije ima 52 godine i 4 djece: James, 31; Casey, 29 godina; Cody, 26 godina; i Summer, 8; zajedno s jednim unukom.

Stewart je samac i traži pravu ljubav.

© ginastewartofficial / Instagram
© ginastewartofficial / Instagram

52-godišnja ljepotica kaže da muškarci svih dobnih skupina pokušavaju privući njezinu pažnju, ali kao mama pokušava biti “oprezna” oko toga koga bira da bude očuh djeci.

“Sama sam i mislim da sam, kako sam ostarjela, a imam kćer, postala oprezna koga puštam u svoj život”, objasnila je manekenka u jednom intervju.

“Zapravo ne tražim nikoga posebno. Vjerujem da će se dogoditi ako mi je suđeno pronaći ljubav i jednostavno ću se zaljubiti vjerojatno kad to najmanje očekujem”, dodala je Stewart.

Žena je veliki obožavatelj vođenja zdravog načina života.

© ginastewartofficial / Instagram
© worldshottestgrandma / Instagram

Stewart na Instagramu ima zasebnu stranicu koja je posvećena njezinim savjetima o tome kako ostati mlada i lijepa. Tamo dijeli neke stvarno cool savjete, svaki na temelju vlastitog načina života.

Naslov u njezinoj biografiji glasi: “Zdravlje, bogatstvo, blagostanje, um, tijelo, duh. Voda je život. Neka hrana bude tvoj lijek, a lijek tvoja hrana.”

© worldshottestgrandma / Instagram

52-godišnja ljepotica ljubiteljica je tjelesne aktivnosti, kao i pozitivnog načina razmišljanja. Vjeruje da ove stvari pomažu u postizanju izvanrednih ciljeva za one koji ne žele stariti. Stewart promovira ideju jedenja zdrave hrane, a čini se da su joj jabuke i avokado najdraži u njezinoj beauty rutini.

Žena također savjetuje namakanje u hidromasažnim kadama i hvali učinak lječilišta.