Nick Jonas i Priyanka Chopra, jedinstvena ljubavna priča koja je prevladala sve prepreke

Postoje neke vrste ljubavi koje ne mare za udaljenost, dob i kulturne razlike i koje su u stanju zadivljujuće prevladati prepreke. Prava ljubav, unatoč tome što prolazi kroz poteškoće i susreće se s preprekama, može prevladati sve i izaći jača. Nitko nije rekao da je ljubav laka, ali čini se da sudbina igra ulogu u nekim vezama, a to je bio slučaj s pjevačem Nickom Jonasom i manekenkom Priyankom Choprom.

Priyanka Chopra rođena je 1982. u Indiji i postala je popularna manekenka, glumica i pjevačica. Nakon što je prošla kroz kompliciranu adolescenciju i primila kritike kada se preselila u Sjedinjene Države sa svojom tetom, to je utjecalo na samopoštovanje ove mlade žene. Ali ipak, život i sudbina su imali svoje planove. U dobi od 18 godina, nakon povratka u Indiju, Priyanka je postala Miss Indije i Miss svijeta.

10 godina kasnije, 1992., rođen je Nick Jonas. Dokazao je da ima veliki glazbeni talent od malih nogu. Nick je uvijek bio vrlo blizak s roditeljima i braćom, s kojima je osnovao glazbenu skupinu koja je bila vrlo uspješna na glazbenoj sceni, Jonas Brothers.

2106 godine Nick je bio taj koji se usudio pisati manekenki na Twitteru kako bi joj rekao da mu je “nekoliko prijatelja reklo da se trebamo sastati. Što misliš o tome?” Činilo se da je pjevačeva inicijativa uspjela, jer su proveli ne manje od 6 mjeseci razmjenjujući poruke jedno drugome.

Nešto kasnije, 2017., naletjeli su jedno na drugo na zabavi i, zadivljen Choprinom ljepotom, Nick se usudio reći: “Stvarna si, gdje si bila cijeli moj život?”

No, koliko god čudno izgledalo, njihova veza nije započela na toj zabavi, već nedugo nakon toga, kada su ponovno naletjeli jedno na drugo u kinu. Oboje su išli da pogledaju Beauty and the Beast sa grupom prijatelja. Samo 3 datuma i godinu dana kasnije, Jonas je zaprosio manekenku, najavljujući njihov angažman s gore navedenom fotografijom.

“Opet sam kleknula i rekla: ‘Hoćeš li me učiniti najsretnijim čovjekom na svijetu i udati se za mene?’ Trajalo je oko 45 sekundi. 45 sekundi tišine.” Nick se sigurno znojio do sada dok je čekao odgovor, pa je dodao: “Sada ću vam staviti ovaj prsten na prst ako nemate primjedbi.

Čimbenici, kao što su razlika u godinama, udaljenost, posao i njihove vrlo različite kulture, mogli su biti krajnja točka njihove veze, ali za njih nije postojala nikakva prepreka koja bi ih mogla razdvojiti.

Te razlike nisu se našli na putu, a čini se da su oboje bili vrlo jasni o tome što osjećaju jedni prema drugima i da žele provesti ostatak života zajedno.

Par je odlučio ne propustiti nijednu od svojih kulturnih tradicija, pa su odlučili organizirati 2 vjenčanja u stilu kako bi zajedno napravili savršenu kombinaciju svojih kultura.

Sastojala se od 4 dana ceremonija i svečanosti za proslavu ljubavi Nicka i Priyanke, koji su priznali: “Izlazak i gledanje kako prvi put stoji pred oltarom, sa suncem iza sebe, za mene je bilo nešto iz bajke.”

Uspjeli su. Prevladali su sve poteškoće koje su im bile na putu i sada su sretno vjenčani par koji je izrastao u obitelj sa svojim voljenim, krznenim očnjacima.

Bilo je mnogo glasina o mogućem prekidu, međutim, Nick i Priyanka i dalje pokazuju svoju bezuvjetnu ljubav jedno prema drugome na društvenim mrežama i izražavaju svoju volju da podijele zajednički život.

Preview photo credit priyankachopra / Instagrampriyankachopra / Instagram