Paris Hilton otkrila kako izgleda super mladoliko u 41. godini prirodno

Osim što je model, DJ-ica i poslovna žena, Paris Hilton je i majstorica njege kože. Diva još uvijek ima onaj sjaj od 20 i nešto na licu, a budući da smo se pitali koja je njezina tajna, Paris je sve odala!

Ona voli da stvari budu prirodne.

Mary Evans/Allstar/Graham Whitby Boot / East News, East News

Iako su kozmetički zahvati u modi, Paris je odabrala drugačiji put. Otkrila je da nikada nije išla pod nož i da je potpuno prirodna. “Uvijek sam bila opsjednuta njegom kože. Nikada nisam radila nikakav botoks, filere — niti jednu plastičnu operaciju u životu.”

Tajne iza nje sjaje

Xavier Collin / Avalon/Photoshot/East News, Xavier Collin / Avalon/Photoshot/East News

Što onda prredlaže? U intervju, Paris Hilton je govorila o svojoj besprijekornoj koži i rekla da je oduvijek bila opsjednuta njegom svoje kože. Od svoje 8 godine ima rutinu njege kože.

© parishilton / Instagram© parishilton / Instagram

Naravno, njezina je rutina od tada evoluirala i postala naprednija, ali dosljednost je ključna za izvor mladosti. Paris koristi nekoliko naprava za uljepšavanje i uređaja za stimulaciju, a ona ih ne čuva, govoreći: “Volim Foreos i dr. Dennis Gross FaceWare Pro i svjetla Luminance i sve te male naprave.”

© parishilton / Instagram

I…njege lica. Puno njih. “Stalno imam tretmane za lice. Obožavam tretmane lica s kisikom, HydraFacials i tretmane lica u kojima koriste aparat Neurotris, koji je uređaj hitne medicinske pomoći,” rekla je Paris.

Stručnjaci otkrivaju koliko su ti tretmani učinkoviti.

Dee Cercone/Everett Collection/EAST NEWS, James Atoa/Everett Collection/East News, © parishilton / Instagram

EMS ili električna stimulacija mišića je kao vježba za vaše lice. Prema stručnjacima, čini da se mišići lica šire i skupljaju, dajući vašem licu isklesan, oštar izgled. Također čini kožu zategnutijom i svjetlijom. Najbolji dio je to što su rezultati trenutni i nije potrebno vrijeme oporavka.

© parishilton / Instagram, Collin Xavier/Image Press Agency ABACA/Abaca/East News