Nestao pas iz Južne Karoline sam se vraća kući i zvoni na vrata kako bi ga pustili unutra

🐕 Pas Rajah pobjegao je od kuće nakon što se uplašio vatrometa u svom Greenville, South Carolina mjestu i vratio se nekoliko sati kasnije prljav i spreman ponovno se sastati sa svojom obitelji.

“Nestao” pas samo se vratio kući i pozvonio vlasniku na vrata u 03:00h.

Rajahova vlasnica, Mary Lynn, iz Greenvillea u Južnoj Karolini, rekla je za SWNS: “Bila je u dvorištu s našim drugim psom, a naša susjeda je počela pucati vatromet iz čista mira iako je to zabranjeno i znala sam da će se uplašiti. Otišla sam u dvorište – a on je nestao.”

Nakon incidenta, vlasnica Lynn (23) je na Facebooku objavila svog nestalog 18-mjesečnog psa. Lynn i njezin suprug Ryan također su se vozili po svom susjedstvu tražeći ga i regrutirali druge u potragu.

CREDIT: SWNS
CREDIT: SWNS
CREDIT: SWNS

“Ne znam ni kako je to znao učiniti. Nikada mu nisam pokazala kako”, rekla je Lynn. “On ne izlazi u prednje dvorište osim do auta, pa nas nikada nije vidjela da koristimo zvono na vratima.”

“Bio je tužan i “smrknut”, ali mi smo bili kao “samo smo sretni što se vratio 😃 ‘”, rekla je Lynn. “Bilo je urnebesno smiješno i nismo se mogli prestati smijati.”

doorbell dog
CREDIT: SWNS

Iako su se suprug i žena satima vozili u potrazi za Rajom, Lynn je dodala kako nemaju pojma gdje je provodio vrijeme daleko od kuće.

“Na sebi je imala trnje i činilo se da se valjalo u blatu”, rekla je. “Dakle, čini se da se odlično proveo.”