Vin Diesel otpratio je kćer Paula Walkera do oltara na vjenčanju, a mi ne možemo sustignuti suze

Tema obitelji nadilazi Fast and Furious filmove i pretvorila se u stvarnost za glumce. Manekenka Meadow Walker vezala je čvor u Oktobru i podijelila slike sa svog posebnog dana. Ona je kći voljenog glumca, pokojnog Paula Walkera. Očev bliski prijatelj i costar, Vin Diesel, ju je otpratio do oltara.

Obitelj Fast & Furious pojavila se kako bi podržala costarovu kćer.

© meadowwalker/Instagram, © meadowwalker/Instagram
© meadowwalker/Instagram

Meadow Walker se udala za Louisa Thornton-Allana u Dominikanskoj Republici. Walker je rekao da je to vrlo intimna proslava. Prisustvovao je još jedan Fast & Furious glumac, kao što se vidi u Meadowinom Instagram videu. Jordana Brewster, koja je igrala ljubavni interes Paula Walkera u franšizi Brzi i žestoki, vidi se kako grli mladenku. Jordana je objavila sliku ispod čestitajući sretnom paru. Djeca Vin Diesela također su bila sudionici malog vjenčanja na plaži.

© jordanabrewster/Instagram
© meadowwalker/Instagram

Meadow Walker na Instagramu je podijelila slike i video s vjenčanja. Jedna od slika je da ju je do oltara dopratio Vin Diesel. Na snimci koju je objavila vidi se kako se ona i Vin Diesel pripremaju za šetnju do oltara.

Meadow je imala 15 godina u vrijeme očeve smrti.

© meadowwalker/Instagram

Paul Walker preminuo je 2013. u 40. godini. Meadow je osnovala i izvršna direktorica zaklade Paul Walker, čiji je cilj učiniti dobro za život u oceanu.

Diesel i njegova obitelj držali su blisku vezu s Paulovom kćeri.

© meadowwalker/Instagram

Meadow je na Instagramu objavila sliku s djecom Vin Diesela, s naslovom “Obitelj, zauvijek”. Diesel je kum Meadow Walker. U jednom intervju Vin Diesel je rekao da je Meadow prva osoba koja mu je poželjela sretan Dan očeva i da je najljepše kada vidi Meadow sa svojom djecom.

© meadowwalker/Instagram

Paul Walker i Vin Diesel nisu bili samo kostari.

© Vin Diesel/Facebook

Paul Walker i Vin Diesel postali su bliski prijatelji dok su zajedno radili na filmovima Brzi i žestoki. Diesel je rekao da su on i Paul obećali jedno drugom da će snimiti deset brzih i žestokih filmova. Rekao je da je vidio koliko mu znači lik Briana O’Connera. Vin Diesel je 2015. nazvao svoju kćer Pauline po Paulu Walkeru.