Pierce Brosnan svojoj supruzi Keely Shaye poklonio 60 ruža za 60. rođendan i odao joj najslađu počast

70-godišnji junak Jamesa Bonda na Instagramu je podijelio snimku sa suprugom i ogromnim buketom ruže koji joj je kupio. Ljudi se jednostavno ne mogu zasititi ljubavi i poštovanja koje ovaj par izbacuje, a riječi koje je Pierce rekao svojoj ženi na njezin 60. rođendan, čine da se milijuni srca otope.

Keely Shaye slavi 60. rođendan, a suprug ju je učinio posebnom.

© piercebrosnanofficial / Instagram

Pierce Brosnan pokupio je 60 ruža za poseban dan svoje supruge Keely Shaye Brosnan. Upravo je proslavila 60-ti rođendan i ovo je bio stvarno poseban dan za ženu.

70-godišnji Pierce Brosnan tog posebnog dana oglasio se na Instagramu, podijelivši snimku s Keely Shaye i masivnim buketom ruže koji joj je kupio.

Ova fotografija dolazi mjesec dana nakon što je sretni dvojac, koji se vjenčao u Irskoj 2001. godine, nakon prvog susreta u Cabo San Lucasu 1994. godine – primijećen na aerodromu LAX.

Pierce je fotografiju napisao na poseban način.

© piercebrosnanofficial / Instagram
© piercebrosnanofficial / Instagram

Pierce je napisao najpoetičnije riječi i sve ih uputio svojoj voljenoj ženi na njezin rođendan. Napisao je: “Šezdeset ruža za moju djevojku smeđih očiju na njezin 60. rođendan. Zauvijek sretan i blagoslovljen bio sam što sam sjedio tamo kad si hodala iza ugla jednog jutra u Cabo San Lucasu.”