Policajac je dojio uplakano dijete koje je preživjelo 2 DANA bez hrane, nakon smrtonosnog uragana

Neki od nas ne vjeruju u čuda i tretiraju ih skeptično kada se dogode u stvarnom životu. Ali naša današnja priča dokazuje da se prava čuda ne događaju samo u filmovima. Naša današnja heroina dokazuje da ne nose svi heroji pelerine, neki od njih nose policijsku značku. Upoznajte Arizbeth Dionisio Ambrosio, policajku, čiji je čin dobrote natjerao mnoge ljude da vide svjetliju stranu života.

Stravičan uragan pogodio je ovo područje i donio mnoge nevolje ljudima.

© Pablo Vázquez Camacho / Twitter

Snažan uragan Otis nedavno je stigao do Acapulca. Arizbeth Dionisio Ambrosio, Meksička policijska službenica, radila je svoj posao u opustošenom ljetovalištu. Žena je uklanjala srušene konstrukcije i stabla te rasvjetne stupove i automobile koje je nevrijeme u potpunosti uništilo. A onda je iznenada čula dječji plač.

Arizbeth je tada prišla djetetova mama koja je bila totalno histerična i pokazivala čiste znakove panike. Žena je objasnila Arizbeth da njezina četveromjesečna beba već dva dana gladuje. Dječak nije imao niti jedan obrok, jer je njegova mama imala velikih problema s pronalaženjem dječje hrane za njega.

Policajka nije ostajala po strani i napravila je pravo čudo za bebu.

© Pablo Vázquez Camacho / Twitter

Ambrosio, 33, nije bila samo jedan od stotina policijskih predstavnika koji su odgajani kako bi pomogli ljudima koji su izgubili gotovo sve zbog jake oluje. Žena je i majka dvoje djece, pa je sa svakim djetetom koje je stradalo u tom silnom uraganu suosjećala kao sa svojim.

Kada je srela ženu s bebom, usredotočila se uglavnom na bebu i njegove hitne potrebe. Odmah je pitala bebinu navodnu mamu ili tetu, kako joj mogu pomoći. Srećom, Arizbeth je u to vrijeme dojila svoju bebu, pa kad je čula da beba umire od gladi, nije dvojila ni sekunde i pitala je može li nahraniti strančevo dijete.

Žena koja je bila u pratnji bebe, rado je pristala na prijedlog policajca. Čim je žena položila skoro 4-mjesečnu bebu na Arizbethino tijelo, beba je prestala plakati i bila je zadovoljna tjelesnim kontaktom i hranom.

Arizbethina je ljubaznost bila potpuno iskrena i činila je to od sveg srca.

© Pablo Vázquez Camacho / Twitter

Ambrosio je član posebne organizacije Mexic City specijalizirane za potragu i spašavanje. Njezina jedinica zove se “Zorros” i sastoji se od 100 agenata, koji su svi mobilizirani tijekom oluje u Acapulcu, a to je procijenjeno kao uragan 5. kategorije. Puno ljudi još uvijek se vodi kao nestalo nakon oluje, a mnogi su pretrpjeli teške posljedice uragana.

Vojno osoblje i volonteri proveli su nekoliko dana uklanjajući ostatke duž područja Acapulca. U takvim užasnim uvjetima policajac koji je hranio izgladnjelu bebu svima se činio oazom nade.

Policajka je bila toliko usredotočena na dojenje dječačića da nije ni pitala obitelj za neke detalje. Nije znala čak ni njegovo ime, ni njihovu točnu adresu gdje su odsjeli prije nego što je uragan udario.

Policajka je nagrađena za izuzetno dobro srce.

© Pablo Vázquez Camacho / Twitter

Ambrosio je bila posve sigurna da nema mjesta oklijevanju kad netko treba pomoć ili se bori s bilo kakvom nevoljom. Kad joj je žena predala dijete, Arizbeth se sjetila svoje dvoje djece kod kuće. Žena je osjetila potpuni mir i zadovoljstvo jer je bila uz bebu u trenutku potrebe, dajući mu ono što je u tom trenutku najviše želio.

Nekoliko dana kasnije, Ambrosiov šef zamolio ju je da dođe u sjedište tajnika sigurnosti Mexico City. Žena je došla s puta i odmah je odjurila u stožer. Ondje se policajac sastao s Pablom Vázquezom Camachoom, glavnim dužnosnikom gradske policije. Predstavnik vlasti postavio joj je mnogo pitanja o njezinom iskustvu sa spašavanjem bebe.

Tada je Arizbeth Ambrosio obaviještena da je svojim ljubaznim i plemenitim činom zaslužila unapređenje iz “policía primera” u “suboficial”. To znači da je sada postavljena na vodeću stazu da bude nadzornica za tim drugih časnika.