12 djevojaka koje su odabrale samačke živote i nisu požalile

Još u prošlom stoljeću Coco Chanel i Greta Garbo odlučile su biti same iz različitih razloga. I danas mnoge poznate žene slijede primjere ovih uspješnih dama. Kylie Minogue, Charlize Theron i Emilia Clarke nikada nisu bile u braku i teško se mogu zamisliti kao supruge.

Charlize Theron, 46 godina

© SIPA USA / AFP / CINJENICE.BA

Charlize Theron se nikada nije udavala i neće. Prema njenim riječima, brak joj nikada nije bio nešto važno. Theron se ne osjeća usamljeno – svu svoju ljubav daje za svoje dvoje posvojene djece.

Emilia Clarke, 35 godina

© SIPA USA / AFP / CINJENICE.BA

Emilia Clarke, jedna od najljepših žena na svijetu, nije udana. Glumica razmišlja o tome da prestane izlaziti s glumcima jer su dobri odnosi među uspješnim glumcima vrlo rijetki. Clarke sada vjeruje samo sebi.

Kristin Davis, 57 godina

© SIPA USA / AFP / CINJENICE.BA

Za razliku od svog lika Charlotte iz Sex and the City, Kristin Davis nikada nije bila u braku, niti je o tome ikad sanjala. Glumica nema vremena za spojeve jer odgaja svoje dvoje djece što je čini sretnom.

Kylie Minogue, 53 godine

© SIPA USA / AFP / CINJENICE.BA

Kylie Minogue ne misli da će se udati jer joj to nikada nije bio cilj. 2017. godine prekinula je njezinu vezu s Joshuom Sasseom. Minogue je rekla da su zaruke za nju bile eksperiment, a brak nije nešto što ona stvarno želi.

Diane Keaton, 76 godina

© SIPA USA / AFP / CINJENICE.BA

Diane Keaton hodala je s legendarnim Holivudskim muškarcima, od Al Pacina do Warrena Beattyja.  Nijedna njezina veza ipak nije završila brakom, a glumica ne misli da je to problem. Keaton živi sretan i pun život: nastavlja se pojavljivati ​​u popularnim filmovima, a nakon što je navršila 50 godina posvojila je dvoje djece.

Oprah Winfrey, 68 godina

© SIPA USA / AFP / CINJENICE.BA

Oprah Winfrey u svom životu nije našla mjesto za brak i djecu i ne žali zbog toga. Smatra da je biti majka i supruga jako težak posao, a cijelo vrijeme je zauzeto njezinom legendarnom emisijom.

Lucy Liu, 53 godine

© SIPA USA / AFP / CINJENICE.BA

Iako se Lucy Liu zaručila za Zacha Helma, nikada se nisu vjenčali. Umjesto toga, Liu je svoj život posvetila onome što voli i svom sinu Rockwellu Lloydu.

Dana Delany, 66 godina

© SIPA USA / AFP / CINJENICE.BA

Dana Delany nikada se nije htjela “skrasiti”. Zvijezda The Desperate Housewives imala je mnogo prilika za vjenčanje, ali toliko voli biti sama da bi je samo posebna osoba mogla natjerati da promijeni svoj stav.

Winona Ryder, 50 godina

© SIPA USA / AFP / CINJENICE.BA

Winona Ryder je imala kratke veze i duge romanse, ali nikada nije bila u braku. Kaže da joj brak nije najvažnija stvar u životu.

Patricia Kaas, 55 godina

© SIPA USA / AFP / CINJENICE.BA

Patricia Kaas kaže da joj strast za pjevanjem oduzima najviše vremena. Prema njenim riječima, nije lako živjeti s njom, a muškarac koji se pojavi u njenom životu mora prihvatiti činjenicu da su njena najveća ljubav obožavatelji.

Edie Falco, 58 godina

© SIPA USA / AFP / CINJENICE.BA

Zvijezda The Sopranos, Edie Falco nikada nije imala brak kao prioritet. Kaže da je biti dobra majka svoje dvoje posvojene djece puno važnije od braka i veza.

Sheryl Crow, 60 godina

© SIPA USA / AFP / CINJENICE.BA

Sheryl Crow se nikada nije udavala, ali pjevačica je bila zaručena 3 puta. Trenutno je sretna što odgaja dvoje djece i ne poriče činjenicu da bi se jednog dana mogla udati. Kaže da ima vrlo visoke zahtjeve za svog potencijalnog supruga.