12 poznatih osoba koje su se usudile odabrati ekstravagantne cipele za svoju odjeću i osvojile jackpot

Slavne osobe obično nose klasične salonke ili udobne sandale na visoku petu na crvenom tepihu. No ponekad glumice i pjevačice odluče unijeti malo raznolikosti u svoj izgled i odabrati ekstravagantne cipele s neobičnom petom. A neki, poput Lucy Liu, čak izazivaju gravitaciju.

Sandra Bullock

© Joseph Gotfriedy / Broadimage / East News, © Richard Shotwell / Invision / AP / East News

Čini se da djeca nisu jedina koja vole žute minione iz Despicable Me. Sandra Bullock došla je na premijeru animiranog filma noseći svijetle salonke miniona po mjeri.

© Richard Shotwell / Invision / AP / East News

Ali nije došla na premijeru samo da pokaže nove cipele. Bullock je provela dobrotvornu aukciju i prodala 10 potpisanih parova. Uspjela je sakupiti ukupno 84,850 dolara.

Angelina Jolie

© Can Nguyen / Capital Pictures / East News

Dizajner cipela Christian Louboutin stvorio je cipele koje su inspirirane Jolienim likom u filmu Maleficent. Pete su izrađene u obliku vilinskih rogova. Glumica je nosila ove cipele na foto sessionu u Londonu.

Marion Cotillard

© Jordan Strauss / Invision / AP / East News, © Jordan Strauss / Invision / AP / East News

Francuska glumica je 2013. pozirala fotografima u cipelama Christiana Diora. Na prvi pogled čini se kao da u ovoj elegantnoj obući nema ništa neobično. Ali obratite pozornost na zakrivljene pete. Nadamo se da se glumica osjećala ugodno hodajući po crvenom tepihu u njima.

Tilda Swinton

© LYDIE / SIPA / East News, © LYDIE / SIPA / East News

Na 58. filmskom festivalu u Berlinaleu premijerno je prikazan film Julia. Tilda Swinton prošetala je crvenim tepihom noseći sandale s vrlo neobičnim štiklama.

Lucy Liu

Lucy Liu došla je na dodjelu nagrada Film Independent Spirit Awards noseći cipele Giuseppea Zanottija bez pete. Ako pogledate ovaj par sa strane, vidjet ćete koliko su ove cipele bizarne. Još uvijek nije jasno kako je Liu uspjela održati ravnotežu u ovoj obući.

Katy Perry

Slavna pjevačica poznata je po svojoj ljubavi prema ekstravagantnim predmetima. Godine 2012. došla je na Pariški tjedan mode noseći Prada plamene sandale.

Taylor Swift

© Lumeimages / SIPA / Sipa Press Russia / East News, © LCLA / Broadimage / Broad Image / East News

Pjevačica je nosila leptir štikle Sophije Webster na dodjeli glazbenih nagrada iHeartRadio, što je savršeno nadopunilo njezin kombinezon. Obožavatelji su se odmah počeli razbacivati teorijama zašto je Swift odabrala tako neobičan par cipela. Neki su odlučili da pjevačica želi pokazati evoluciju svog rada na ovaj način – “ostavila je svoju čahuru i postala leptir”.

Sarah Jessica Parker

© Personal Belongings / Shutterstock.com

Sarah Jessica Parker došla je 2011. u Moskvu u Rusiju kako bi promovirala svoj film, Don’t Know How She Does ItGlumica je izašla svojim obožavateljima noseći salonke lavlje šape Christiana Louboutina.

Kelly Osbourne

Ako pogledate Kelly sa strane, odmah ćete vidjeti što je tako posebno u njezinim cipelama. Pjevačica je obula cipele Karla Lagerfelda s stražnjom stranom koja je izgledale poput korneta sladoleda.

Salma Hayek

© Bakounine / ABACA / East News, © 0000554 / Reporter / East News

Glumica definitivno voli ove Casadei cipele s jasnim petama. Prvi put ih je nosila 2013. godine kada se pojavila u The Late Show with David Letterman. Godinu dana kasnije, Hayek se pojavila na premijeri Exodus: Gods and Kings noseći iste cipele.

Selena Gomez

© Chris Pizzello / Invision / AP / East News

Pjevačica i glumica očito voli neobičnu obuću. Godine 2017. došla je na događaj noseći cipele s neprilagođenim petama.

Ove neobične Jacquemus sandale savršeno su nadopunile njezinu jednostavnu crnu haljinu. Kao što kažu: “Vrag je u detaljima.”

© Jaxon / MEGA / East News

Godinu dana kasnije, Gomez se pojavila na tinejdžerskom događaju u elegantnim salonkama s ludim visokim potpeticama koje su izgledale kao djelo moderne umjetnosti.

Sarah Paulson

© Invision / Invision / East News

Glumica Sarah Paulson također prati trendove. Godine 2019. došla je na Glass premijeru u neprilagođenim cipelama ukrašenim kristalima.