Princeza Catherine pojavila se u javnosti prvi put od dijagnoze raka — ljudi primjećuju istu stvar

Dana 15. Juna, princeza od Walesa graciozno se vratila u javni život usred svoje stalne borbe s rakom, pridruživši se kraljevskoj obitelji u proslavi kraljevog službenog rođendana. Catherine je blistala u elegantnom bijelom kompletu, izazivajući divljenje svojom staloženošću i šarmom. I dok su svi bili sretni što je vide, mnogi promatrači i online komentatori bili su zabrinuti i govorili isto.

HENRY NICHOLLS/AFP/East News

Kate je zračila toplinom, mašući gomili dok su ona i njezino troje djece, princ George, princeza Charlotte i princ Louis, dobivali ovacije od promatrača u The Mall. Krenuli su iz Buckinghamske palače u povorci kočija na ceremoniju Trooping the Color.

HENRY NICHOLLS/AFP/East News

Nakon što je provela veći dio godine boreći se sa svojom dijagnozom i podvrgavajući se kemoterapiji, buduća kraljica djelovala je spokojno. Putovala je sa svojom obitelji u staklenom državnom autobusu duž jedne od najpoznatijih Londonskih avenija.

JUSTIN TALLIS/AFP/East News

Obožavatelji su se divili snazi ​​princeze od Walesa i hvalili njezinu veličanstvenu prisutnost. Jedna je osoba napisala: “Divno je ponovno vidjeti Catherine, ali nadam se da će i dalje uzimati vremena da se u potpunosti oporavi te povrati svoju snagu i izdržljivost.” Drugi je dodao: “Prekrasno! Lijepa princeza svake minute postaje sve kraljevskija.” Netko je drugi rekao: “Tako lijepa, tako kraljevska! Dobro došla nazad, nedostajali ste nam!”

JUSTIN TALLIS/AFP/East News

Mnogi drugi promatrači bili su zabrinuti za svoju voljenu princezu i primijetili su da nije u najboljem izdanju. Jedna je osoba primijetila: ”Izgleda lijepo kao i uvijek, ali vidi se da nije dobro. Nadam se da se neće previše forsirati i da će se nakon ovoga vratiti brizi o sebi daleko od očiju javnosti.” Drugi korisnik komentirao je: ”Vidi se tuga u njezinim očima i u očima njezine djece”, a treći je također rekao da ”izgleda jadno…”

Kao i svi, presretni smo što ponovno vidimo princezu od Walesa i želimo joj puno zdravlja i sreće. Proteklih nekoliko mjeseci nedvojbeno je bilo izazovno za nju.