Priyanka Chopra dijeli počast Nicku Jonasu na njegov rođendan, a njezina objava zabrinula je obožavatelje

41-godišnja Priyanka Chopra proslavila je 31. rođendan svog supruga Nicka Jonasa dirljivom objavom i nizom lijepih fotografija. Ljubav i podrška para jedno prema drugome bili su vidljivi tijekom Nickove glazbene turneje s njegovom braćom, braćom Jonas. No, obožavatelji su uočili jedan neobičan detalj o njihovoj vezi.

“Slatka montaža”

© priyankachopra / Instagram

Kako bi proslavila rođendan svog supruga, Priyanka je na svom Instagramu podijelila slike, uključujući selfie pun ljubavi, solo snimku Nicka kako igra golf, jednu na kojoj Priyanka pozira s kolicima za golf i rijetku sliku Nicka s njihovom jednogodišnjom kćeri Malti Marie.

© priyankachopra / Instagram

Svoju ljubav izrazila je porukom.

© priyankachopra / Instagram

U svojoj objavi na Instagramu Priyanka je izrazila duboku ljubav prema Nicku i kako je pozitivno utjecao na njezin život. Napisala je: “Slaviti te najveća je radost u mom životu… Podržavao si me na načine za koje nisam znala da su mogući… pokazao mi je mir kakav nikad nisam vidjela… i voljeti kao da samo ti možeš…” Poruku je zaključila toplim rođendanskim željama za svog “slavljenika”.

Obožavatelji orlovskih očiju imali su nešto za reći.

© priyankachopra / Instagram

Priyankini dobronamjernici istaknuli su da, iako Priyanka izgleda sretno na fotografijama koje objavljuje, čini se da se Nick rijetko smiješi. “Ona ga voli… Ali on ne zna!! Žao mi je zbog nje!” komentirao je jedan obožavatelj. “… ne čini se sretnim ni na jednoj slici …” komentarisao je korisnik još jednu objavu.

Nekim obožavateljima također je način na koji je Nick hranio svoju kćer Malti bio prilično čudan. “Ne izgleda dovoljno velika da bi bila okrenuta prema naprijed. A straga je najsigurniji način da bude u autu. Čak ni da drži svoju bocu. Ozbiljno”, izrazila je mama svoju zabrinutost. “Ne čini se sretnim zbog hranjenja djeteta”, istaknuo je drugi.

Priyanka podržava Nicka na turneji.

© priyankachopra / nicolasgerardin / Instagram

Braća Jonas bili su na nacionalnoj turneji “Five Albums. One Night. The World Tour.” Tijekom cijele turneje, Priyanka je bila predana podrška. Prethodno je pohvalila nastup benda na stadionu Yankeeja i proslavila Nicka kao “magnet” za uspjeh.