Kako je Richard Gere upoznao ženu svojih snova u odrasloj dobi i izgradio život s njom

Ljubav je često povezana s mladima. Međutim, može nastati tijekom zrelosti kada upoznate pravu osobu. To je slučaj Richarda Gerea, koji je upoznao ženu svog života i, unatoč razlici u godinama, sletio jer dijele iste ideale. I ništa ne može stajati na putu da dvije osobe započnu romansu i žive kao obitelj.

Richard Gere upoznao je Alejandru Silvu kad je bila mlada, jer je glumac posudio brod od oca za film. Međutim, nekoliko godina moralo je proći prije nego što su mogli osjetiti privlačnost jedni prema drugima i započeti romantičnu vezu.

2 su počeli izlaziti 2014. godine, ali 2018. godine odlučili su se vjenčati na diskretnom vjenčanju. Glumac je u svojoj supruzi pronašao partnera koji cijeni humanitarni rad, jer Silva radi u zakladi koja se bori za iskorjenjivanje beskućništva u Španjolskoj.

Također je rekao: “Ja sam najsretniji čovjek u svemiru – kako ne bih bio? Oženjen sam lijepom ženom koja je pametna, osjetljiva, predana pomaganju ljudima, koja je zabavna, strpljiva, koja zna oprostiti, koja je odlična kuharica – i koja radi najbolje salate na svijetu!”

Mladi aktivist je pak rekao: “Osjećam se kao da sam u pravoj bajci. Bez sumnje, osjećam se kao najsretnija žena na svijetu… Što bi moglo biti romantičnije od čovjeka koji vam piše pjesme svaki dan?” A činjenica je da joj se Gere, odsjeo u obiteljskom hotelu, udvarao šaljući joj cvijeće dok nije pristala izaći s njim, a kad su se vjenčali, počeo joj je pjevati svaki dan.

© AP / East News

Osim toga, Silva ima samo riječi hvale za svog supruga: “On je najskromniji, najosjetljiviji, najljubazniji, pažljiv, zabavan, velikodušan čovjek kojeg sam ikad upoznala. Što da kažem? Tako sam zaljubljena! Kako biste se osjećali da vas svako jutro pitaju: ‘Što bi vas danas usrećilo?’ Ne prođe dan da mu ne spomene koliko sam mu važna. Osjećam se vrlo sretno.”

Oboje su prolazili kroz proces razvoda kada su se ponovno sreli nakon dugo vremena. I unatoč tome što su bili udaljeni više od 30 godina, to nije bila prepreka ljubavi i podršci koju imaju jedni za druge u prevladavanju njihovih poteškoća.

Na ovu temu, Silva je rekao: “Ljubavne priče s kompliciranim početkom, gdje morate zajedno prevladati poteškoće, mogu vas približiti … Siguran sam da sam imao neke sumnje u nekom trenutku. U početku je bio uvjereniji od mene. Ali od samog početka, osjećali smo da nam je suđeno da budemo zajedno.”

U 2019. godini na svijet su dočekali dječaka kojeg su nazvali Alexander. Iako oboje već imaju svoju djecu iz prethodnih brakova, ovo je bio prvi koji su zajedno dočekali. Godine 2020. objavili su rođenje drugog djeteta. Trenutno žive zajedno na ranču u New Yorku, gdje provode vrijeme zajedno u potpunoj privatnosti.

Iako je zrele dobi, Richard Gere dokazao je da vam ljubav može pokucati na vrata u bilo kojem trenutku života. I pronalazeći svog idealnog partnera u Alejandri Silvi, uspio je pokazati njegovu brižnu i brižnu stranu, gdje su prepreke s kojima su se suočavali u prošlosti bilo lakše prevladati jer su pokazivali svoju naklonost jedni prema drugima svake minute u danu.