Rihanna se 3 puta odijevala tijekom dodjele Oscara i još jednom ukrala show svojim hrabrim trudničkim stilom

Rihanna je oduvijek bila poznata po svojim odvažnim modnim odabirima, ali na dodjeli Oscara 2023. podigla ga je na potpuno novu razinu pokazujući svoj hrabar trudnički stil s ne jednom, ne 2, već 3 različite odjevne kombinacije. Treći outfit u punom sjaju pokazuje njezinu dječju kvržicu i, moramo reći, bio nam je najdraži.

ANGELA WEISS/AFP/East News
Jordan Strauss/Invision/East News

Rihanna je započela večer u zadivljujućoj čokoladno-smeđoj haljini. Skraćeni top s halterima i suknja s lepršavim šlepom bili su savršeno skrojeni uz njezino tijelo koje se mijenjalo, a odvažni izrezi duž bedara dodali su dašak odvažnosti izgledu. Haljina je bila uparena s mrežastom dolčevitom i štiklama s remenčićima, što je omogućilo ulazak na crveni tepih koji će oduševiti glavu.

Elizabeth Goodenough/Everett Collection/East News

Kasnije tijekom noći, Rihanna se popela na pozornicu kako bi izvela svoju pjesmu Lift Me Up iz zvučnog zapisa Black Panther: Wakanda ForeverNjezin gornji dio s izvezenim crnim tilom i hlače od tamno srebrnog i plavog brokata, u kombinaciji s dugim crnim rukavicama i štiklama, odavali su žestoku i oštru vibru. Odjevna kombinacija dizajnirana je posebno za Rihannu i pokazala je koliko savršeno pristaje uz njezino tijelo i stil.

PATRICK T. FALLON/AFP/East News

Nakon svog nevjerojatnog nastupa, Rihanna se presvukla u mentazeleni poprsje bez naramenica i odgovarajuću svilenu suknju koju je dizajnirala Bottega Veneta. Dvodijelna odjeća prekrasno je prikazivala njezinu dječju kvrgu, a odgovarajuće kožne rukavice i ukras od umjetnog krzna dali su dašak glamura starog Hollywooda.

A.M.P.A.S. / Avalon/Photoshot/East News

Rihanna je svakim lookom dokazala da trudnoća ne znači žrtvovanje stila i da je trudničku modu moguće podići na višu razinu. Kao i uvijek, ponovno je ukrala show i sve nas ostavila u čudu svojim zadivljujućim trudničkim stilom.