“Toliko sam silno željela imati svoju kćer da mi ništa drugo nije bilo važno”, Salma Hayek govori zašto je veza između majke i kćeri neraskidiva

Biti majka nije lak zadatak, kao ni biti slavan. No nekako je Salma Hayek uspjela i jedno i drugo na izuzetan način. Važan dio njezine filozofije kao majke je poštivanje kćerine privatnosti. Naime, majka i kći u intervju su pričale o svom odnosu i sličnostima.

Svi znamo poznatu Meksičku glumicu, poslovnu ženu i producenticu, Salmu Hayek. Ali neka od njezinih postignuća doista vrijedi pogledati izbliza.

Na primjer, ona je među samo 5 Latinoameričkih glumica koje su do sada bile nominirane za “Najbolju glumicu” za Oscara. Ova su priznanja jedno od najvažnijih priznanja u međunarodnoj kinematografiji. Time je Salma postala jedna od najozloglašenijih Meksičkih izvođačica u Hollywoodu.

Slavna je upoznala svog sadašnjeg supruga, François-Henrija Pinaulta, na jednom događaju 2006. U Aprilu te godine bila je počasna gošća na svečanom otvaranju palače Grassi u Veneciji, Italija. Dvorac je u vlasništvu obitelji Pinault, a u njemu su trebali predstaviti kolekciju umjetnina Francuskog biznismena. Iako su se vjenčali tek 2009. godine, glumica je zatrudnjela par godina ranije, 2007. godine.

Par je 2018. obnovio bračne zavjete uz more. “Najbolji trenutak ovog ljeta bio je kada je moj suprug organizirao ceremoniju iznenađenja za obnovu naših vjenčanih zavjeta. Odabrala bih drugu haljinu, ali rekli su mi da idemo u toplice!” napisala je glumica u objavi na Instagramu uz fotografije ceremonije na kojoj je bila i njezina kći.

Osim glumačke karijere, Salma je i majka s punim radnim vremenom. Njezina kći, rođena 21. Septembra 2007. zove se Valentina. Sada ima 14 godina i potvrđuje da ima dobar odnos s majkom.  Povjerenje i suučesništvo dvije su stvari koje dijele u ovoj važnoj vezi.

© DZILLA/bauergriffinonline.com / East News

Kako je njezina beba bila jako mala, glumica je na društvenim mrežama objavljivala njezine fotografije na kojima se vidi koliko se vole. Također je jasno da Salma poštuje slobodu i privatnost svoje kćeri jer ističe važnost slobodnog razvoja svoje osobnosti. Viđali smo ih zajedno na raznim modnim događanjima i drugima poput premijere Eternalsa.

© Invision/Invision/East News

U nedavnom intervjuu majka i kći zajedno su pozirale za naslovnicu jednog poznatog časopisa.  Progovorili su i o nekim od najvažnijih točaka svoje veze. Među primjerima možemo spomenuti da obje dijele ukus za modu i šminku. “U ovoj kući se svađamo oko odjeće jer ona uzima sve iz mog ormara. Onda ne mogu ništa pronaći”, kaže Salma.

Valentina je vrlo talentirana osoba. U dobi od dvije godine već je govorila tri jezika. Govori Francuski (zbog oca), Španjolski (zbog majke) i Engleski (jer je porijeklom iz Sjedinjenih Država). U intervjuu su također rekli da razgovaraju na Španjolskom, što im omogućuje jačanje obiteljske veze.

Napomenuli su i da im je komunikacija vrlo važna. Kada Salma nije kod kuće zbog posla, uvijek se javi Valentini da vidi kako je i kakav joj je dan prošao.

“Moj slučaj je bio vrlo poseban jer sam jako kasno postala majka. Učinila sam to kad sam našla partnera svog života i imala sam stabilnu karijeru, ali bila sam toliko željna da imam ovu kćer da mi ništa drugo nije bilo važno,” rekla je glumica u intervju. Objasnila je i da je u prve dvije godine Valentininog života Salma ostavila posao po strani i samo se polako, ali postojano vraćala filmovima.

© John Salangsang/Invision/AP / East News

Valentina već ima ideju čime se želi baviti u budućnosti. “Želim različite stvari, ali gotovo uvijek se krećem između 4, htjela bih biti glumica pa redateljica jer je to ono što ima smisla u mojoj glavi,” rekla je.

Osim toga, djevojka volontira u školskoj pučkoj kuhinji, mjestu koje joj omogućuje povezivanje s ljudima iz različitih sredina. “Mislim da su mi u mom slučaju zaista važni beskućnici, jer imam prijatelje koji nemaju dom”, rekao je tinejdžer tijekom intervjua.

© Invision/Invision/East News