Sandra Bullock otkrila zašto nije postala mama sa 17 godina i što znači posvojiti dijete

Sandra Bullock postala je roditelj prvi put u 45. godini. Imala je dug put do majčinstva, ali ispostavilo se da se to moglo dogoditi i ranije. Ipak, ne žali ni za čim i podržava druge žene: “Mogu vam apsolutno reći da su mi točno prava djeca došla u točno pravo vrijeme.”

Mama joj nije dopuštala da bude mama kad je Sandra bila mlada.

© EAST NEWS, © Jenny White/Broadimage/EAST NEWS

Kao ponosna majka dvoje djece, Sandra Bullock dijeli da je zapravo željela biti mama u vrlo mladoj dobi: “Tako sam nekako osjetila nagon i želju.” Ali to se nikada nije dogodilo jer je njezina majka učinila sve da Sandrin život učini nezaboravnim za mnoge od nas umjesto toga i ne dopusti joj da tako rano postane roditelj.

Sandra otkriva da je majčinski instinkt uvijek bio dio nje: “Bila bih trudna sa 17 godina. Moja majka je to znala i držala me pod ključem.”

© Milton Ventura/Broadimage/EAST NEWS

Umjesto toga, uz majčinu pomoć, Sandra je stvorila iznimno uspješnu karijeru i postala najplaćenija glumica na svijetu 2010. i 2014. godine. No, njezina uloga majke u stvarnom životu došla joj je kroz posvajanje koje se dogodilo 2010. godine. Sandra Bullock postala je samohrana majka malog Louisa.

Sumnjala je da će biti majka i posvojiti.

© East News, © Jacopo Raule / Contributor / FilmMagic

U jednom intervju Sandra je imala vrlo emotivan razgovor. Pitali su je sumnja li u to da će biti samohrana majka u 41. godini. Sandra je priznala da ju je utjecaj uragana Katrina uvjerio da posvoji djecu: “Mislila sam: ‘Možda ne.’ Onda se dogodila Katrina. Plakat ću… Katrina se dogodila u New Orleansu i nešto mi je reklo: ‘Moje dijete je tamo.’ Bilo je čudno.”

© East News, © Jacopo Raule / Contributor / FilmMagic

Posebno je bilo teško donijeti ovu odluku jer je ona uvijek u središtu pozornosti i javnost stalno sudi o njezinom životu. Ali čak ni njezin razvod s Jessejem Jamesom nije spriječio Sandru da nastavi proces posvajanja: “Stao mi je u “lopov” u ruke. Pogledao me u oči. Bio je mudar. Moje dijete je bilo mudro.”

No, tijekom cijelog ovog procesa traženja, pronalaženje djeteta nije bilo lako i Sandra se pitala hoće li ikada postati majka: “Savršeno dijete će vas pronaći. Pronaći ćete svoje dijete. Ali ne vjeruješ u to kad se ne događa. Kad razmišljate, ‘Gdje je moja obitelj?'”

Sandrin sin Louis ju je uvjerio da posvoji još jedno dijete.

© Red Table Talk / Facebook

U istom intervju Bullock je podijelila što se dogodilo u točnom trenutku kada je po drugi put počela razmišljati o posvojenju. Tijekom razgovora na večeri između Sandre i njezinih prijateljica, koje su razgovarale o svojim kćerima, došao je trogodišnji Louis i rekao: “Da, nemam sestru. Ali uskoro ću dobiti.”

Sandra misli da je Louis već nešto znao i to točno u vrijeme kada se rodila njezina buduća kći Laila. Bilo je kao slagalica koja se poklapala. Bullock je u Decembru 2015. objavila da je posvojila svoje drugo dijete, Lailu.

Sandra Bullock osjeća da je njezina obitelj konačno kompletna.

© MEGA/Mega Agency/East News, © MEGA/EAST NEWS

Bio je to dug put do majčinstva, ali Sandra se napokon osjeća potpunom. Smatra da je za to stvorena, ali ipak, nema drugih planova za posvajanje više djece: “Ne, mislim da je to to. Ali svi stalno govore: ‘Nikad ne reci nikad‘, pa ću reći: ‘Ne, mislim da je naša obitelj potpuna.’