Sandra Bullock preuzima ulogu samohranog roditelja, brinući se za posvojenu djecu i pokćerku bez roditelja

Bullock i njezin dečko, koji je preminuo, nisu se službeno vjenčali, ali su dijelili odgovornost za zajednički odgoj djece. Dok se glumica nosi s gubitkom, sada preuzima izazovnu novu ulogu – biti samohrana majka svojoj usvojenoj djeci i svojoj pokćerki, koja je nažalost izgubila oca.

Mama joj nije dopuštala da bude mama kad je Sandra bila mlada.

© EAST NEWS, © Jenny White/Broadimage/EAST NEWS

Kao ponosna majka dvoje djece, Sandra Bullock dijeli da je zapravo željela biti mama u vrlo mladoj dobi: “Tako sam nekako osjetila nagon i želju.” Ali to se nikada nije dogodilo na ovaj način jer je njezina majka učinila sve da Sandrin život učini nezaboravnim za mnoge od nas umjesto toga i ne dopusti joj da tako rano postane roditelj.

Sandra otkriva da je majčinski instinkt uvijek bio dio nje: “Bila bih trudna sa 17 godina. Moja majka je to znala i držala me pod ključem.”

Milton Ventura/Broadimage/EAST NEWS

Umjesto toga, uz majčinu pomoć, Sandra je stvorila iznimno uspješnu karijeru i postala najplaćenija glumica na svijetu 2010. i 2014. godine. No, njezina uloga majke u stvarnom životu došla joj je kroz posvajanje koje se dogodilo 2010. godine. Sandra Bullock postala je samohrana majka malog Louisa.

Posvajanje joj je donijelo utjehu, a pokojni partner ju je podržavao do kraja.

East News, © Jacopo Raule / Contributor / FilmMagic

Sandra je još 2010. godine posvojila sina Louisa Barda Bullocka. U početku nije digla veliku prašinu oko toga, ali na kraju je svijet saznao za njezinu nevjerojatnu odluku. Kao da je unijela svoje junaštvo na ekranu u svoj privatni život dajući dom pun ljubavi djetetu kojem je to potrebno.

U jednom intervju Sandra je imala vrlo emotivan razgovor. Pitali su je sumnja li u to da će biti samohrana majka u 41. godini. Sandra je priznala da ju je utjecaj uragana Katrina uvjerio da posvoji djecu: “Mislila sam: ‘Možda ne.’ Onda se dogodila Katrina. Katrina se dogodila u New Orleansu, i nešto mi je reklo: ‘Moje dijete je tamo.’ Bilo je čudno.”

PacificCoastNews.com/EAST NEWS

U istom intervju Bullock je podijelila što se dogodilo kada je po drugi put počela razmišljati o posvojenju. Tijekom razgovora na večeri između Sandre i njezinih prijateljica koje su razgovarale o svojim kćerima, došao je trogodišnji Louis i rekao: “Da, ja nemam sestre. Ali uskoro ću imati.”

Sandra misli da je Louis već nešto znao, i to točno kada se rodila njezina buduća kći Laila. Bilo je kao slagalica koja se poklapala. Bullock je u Decembru 2015. objavila da je posvojila svoje drugo dijete, Lailu.

© Red Table Talk / Facebook

Sandra je bila u vezi s Bryanom Randallom, koji je već imao kćer po imenu Skylar Staten, koja sada ima 29 godina. Postali su službeni u Januaru 2015. godine. Bryan je uskočio kao očinska figura Sandrinom posvojenom sinu Louisu, a glumica je postala brižna maćeha.

Iste godine Sandra je posvojila svoje drugo dijete, Lailu. To se dogodilo kad su se ona i Bryan zbližili. Sandra je kasnije podijelila kako je rekla Bryanu o dovođenju još jednog djeteta kući bez prethodnog pitanja. Bio je i uplašen i sretan zbog toga, ali ispostavilo se da je on tip koja ga podržava i divan momak, uzor kakav želi za svoju djecu.

Mir njezine obitelji je poljuljan, ali definitivno će se ljuljati kao samohrana majka i maćeha.

© MEGA/Mega Agency/East News, © MEGA/EAST NEWS

Sandrin put da postane mama bio je prilično rollercoaster, a sada se bori sa svježom preprekom – vodeći svoju djecu bez voljenog partnera, koji je nedavno preminuo. Obitelj zauzima središnje mjesto u Sandrinom svijetu. Nadamo se da će njihova veza ostati jaka i istinski poštujemo njihovo uzdizanje putovanja.

Čineći stvari još zamršenijima, njezina pokćerka je sada bez roditelja, nakon što je izgubila majku prije nekoliko godina. U međuvremenu, Sandrina vlastita djeca ulaze u tinejdžerske godine. Pred njima su izazovi, bez sumnje, ali sa Sandrinom odlučnošću, ona će sigurno pobijediti sve što joj se nađe na putu.