14 šarmantnih dječjih modela u koje bismo mogli gledati zauvijek

Svatko razumije ljepotu na svoj način: neki ljudi vole Marilyn Monroe, a neki više vole Kate Moss. Ali svi su na istoj strani kada je u pitanju dječja ljepota. Njihovi obrazi, duge trepavice i razrogačene oči mogu rastopiti i najhladnija srca.

Graylee Mae, 3 godine (SAD)

Graylee je najstarija kći igrača Američkog nogometa, Lancea Moorea. Svoj nevjerojatan izgled dobila je od svoje majke. Djevojčica je već snimila nekoliko reklama za dječju odjeću. Fotografije Graylee i njezine sestre redovito se pojavljuju na Instagram stranici njihove majke i dobivaju mnoštvo komentara.

Violetta Antonova, 5 godina (Rusija)

Violetta ima samo 4 godine i već je odradila nekoliko modnih revija te je uključena u reklame za dječju odjeću. Ima starijeg brata koji također želi biti model. Violetta voli biti na pozornici i u centru pažnje. Djevojčica ima svoju Instagram stranicu i tamo njena majka puno objavljuje o njoj.

Arisha Lebedeva, 5 godina (Rusija)

Arisha je kći Elene Perminove, poznatog modela. Od malena je krenula stopama svoje majke. Arisha se često pojavljuje u časopisima, a svaku fotografiju djevojke objavljenu na Instagramu prati puno pozitivnih komentara.

Jare Ijalana, 6 godina (Nigerija)

Jare je postala poznata prilično slučajno: Nigerijski fotograf Mofe Bamuyiwa snimio je nekoliko slika djevojke za svoj projekt i objavio ih na internetu. Fotografije su odmah postale viralne, a djevojka je postala poznata. Jare ima 2 starije sestre koje također rade kao modeli.

Liza Tolmacheva, 6 godina (Rusija)

Duga, plava kosa mlade Lise i velike plave oči impresioniraju sve. Djevojka voli ples, pjevanje i glumu. Lisa je tek započela svoj put u modnoj industriji: sudjeluje na raznim revijama, natjecanjima, snima fotografije za kataloge.

Cooper Lunde, 6 godina (Južna Koreja)

Zahvaljujući svom prodornom izgledu i dugim trepavicama, Cooper je postao jedno od najpopularnije djece u Južnoj Koreji. Na svom Instagram računu ima preko 250.000 pretplatnika. Dječaka možete vidjeti u reklamama za dječju odjeću i na naslovnicama modnih časopisa.

Jordyn Reinle, 7 godina (SAD)

Djevojčica ima samo 7 godina i već je jedna od najpopularnijih manekenki u SAD-u! Jordyn se redovito pojavljuje na pistama i radi s velikim Američkim brendovima kao što su Simplicity Patterns, The Children’s Place i Kidpik.

Ava Marie i Leah Rose, 8 godina (SAD)

Djevojčice su postale poznate nakon što je njihova majka na društvenim mrežama počela objavljivati ​​slike svojih kćeri. Sestre su privukle pažnju manekenske agencije i ponuđen im je ugovor. Djevojke vole plivati, plesati i uživati ​​u centru pažnje.

Anna Pavaga, 9 godina (Rusija)

Od svoje 4 godine Anna sudjeluje u reklamama za dječju odjeću, kao i u reklamama za igračke i sportsku opremu. Okušala se i u glumi: možete je vidjeti u glazbenim spotovima, pa čak i u filmovima. Anna se također bavi baletom, gimnastikom i voli crtanje.

Alisa Samsonova, 12 godina (Rusija)

Alisa ima 12 godina i već je radila s velikim brendovima poput Armani Junior, Monnalisa, Mischka Aoki i Liu Jo. U slobodno vrijeme djevojku zanimaju ritmička gimnastika i aritmetika.

Sofija Razuvaeva, 12 godina (Rusija)

12-godišnju Sofiju često uspoređuju s Natalijom Vodianovom. Djevojka snima fotografije za časopise i kataloge, sudjeluje u TV emisijama, ima blogove na Instagramu i YouTubeu, a također se bavi plesom, pjevanjem i glumom.

Lara i Mara Bawar, 12 godina (Brazil)

Lara i Mara imaju rijetku genetsku mutaciju: njihova koža i kosa nemaju nikakav pigment. Djevojke su zajedno sa starijom sestrom aktivne u različitim projektima. Dok su Lara i Mara bile djevojčice, sudjelovale su u kampanjama Nike, Bazaar Kids i Insanis. Sestre Bawar nastoje temu albina učiniti manje tabuom i privući pozornost na probleme u Afričkim zemljama.

Meika Woollard, 14 godina (Australija)

Meika je počela raditi kao model s 3 godine i od tada je djevojčica zaštitno lice gotovo svih velikih brendova dječje robe u Australiji. Snimila je nekoliko kratkih filmova i glazbenih spotova.

Jade Weber, 14 godina (SAD)

Jade je postala model slučajno: djevojku je primijetio fotograf koji je predložio njezinoj majci da odvede djevojku u agenciju za modeliranje. Jedan od prvih ozbiljnih poslova koje je Jade radila bilo je fotografiranje za H&M i Vogue Italia. Osim što se bavi modelingom, djevojka snima glazbene spotove i glumi u filmovima.