“Što ti se dogodilo s trbuhom?”: Selena Gomez kritizirana zbog trbušnjaka, a obožavatelji stali u njezinu obranu

Selena je doživjela mnogo izazova – liječenje lupusom, glasine o njoj, Justinu i Hailey Bieber, povrh svega, posramljivanje tijela u vezi s njezinom nedavnom promjenom tjelesne građe. Iako je na nju bio prevelik pritisak, Selena i dalje čvrsto stoji, a njezini odgovori na sve kritike su neprocjenjivi.

Selena je podijelila video na TikToku.

© selenagomez / TikTok

Ne tako davno zvijezda je objavila video na TikToku, pokazujući svoju rutinu šminkanja. Na početku videa Gomez se pojavila potpuno bez šminke. Nastavila je pokazivati proizvode vlastite marke Rare Beauty. Na kraju videa pozirala je pred kamerom u potpunom izdanju odjevena u bijeli ošišani top.

Netko joj je komentirao trbuh.

© selenagomez / Hunter Moreno / Instagram

Neki su korisnici posvetili prekomjernu pozornost Seleninom trbuhu. Netko se pitao: “Je li trudna?”, “Što ti se dogodilo s trbuhom?” Drugi korisnik postavio je isto pitanje, ali i dodao da su “zabrinuti” za Selenino tijelo.

Tijelo joj se promijenilo zbog stanja.

© selenagomez / Instagram

Seleni je dijagnosticiran Lupus 2014. godine, a nekoliko godina kasnije transplantiran je bubreg. Sada uzima lijekove za lupus zbog kojih joj težina varira. Zvijezda kaže: “Moji lijekovi su važni i vjerujem da su oni ono što mi pomaže. Dakle, da, nije model. Nikad neće ni biti.”

Selenini obožavatelji stali su u njezinu obranu.

© selenagomez / Instagram

Nije prošlo dugo obožavatelji su je odma počeli braniti. Jedan je korisnik napisao: “Imala je transplantaciju bubrega i vjerojatno uzima lijekove za kontrolu šećera. S njom je sve u redu.” Drugi je dodao: “To je zbog operacije transplantacije bubrega.”

Netko se otvorio: “Stvarno se nadam da ću te jednog dana upoznati, zagrliti te, reći ti da te volim i podijeliti kako si utjecao na moj život na bolje.”

Ona se nosi s kritikama kao kraljica.

© selenagomez / Instagram

Selenu nije briga što drugi ljudi misle, a taj stav možete osjetiti kilometar dalje. Jednom je objavila video na TikToku gdje gleda u trbuh i kaže: “Ne uvlačim ga i nikada neću.”

U drugom TikTok videu rekla je: “Pokušavam ostati mršava, ali otišla sam do Jacka u prodavnicu i kupila sam 4 tacosa, 3 peciva od jaja, luka i pikantni sendvič od piletine. Ali iskreno, nije me briga za moju težinu. Savršena sam takav kakav jesam.”