7 slavnih osoba koje su odlučile ostati vjerne svojim omiljenim kombinacijama i osvojili Jackpot

Modni dojam na crvenom tepihu jedan je od stupova života svake slavne osobe. Ali s obzirom da dizajneri postaju sve kreativniji, zajamčeni način da napravite senzaciju na bilo kojem događaju je ponoviti odjevnu kombinaciju u kojoj su već bili fotografirani. Iskreno govoreći, to nas čini još bližim našim omiljenim zvijezdama, pa pogledajmo neke od njihovih omiljenih outfite u kojima su više puta odlučile zablistati.

1. Rebel Wilson 2020 vs 2023

Anthony Behar/Sipa USA/East News, Evan Agostini/Invision/East News

Rebel Wilson podigla je ponavljanje odjeće na novu razinu kada se pojavila na zabavi povodom dodjele Oscara Vanity Faira 2023. Zvijezda Pitch Perfect, koja je nedavno izgubila 80 kilograma, nije dopustila da je nova figura spriječi da ponovno odjene prekrasnu haljinu koju je nosila 3 godine prije dodjele Oscara. Rebel je blistala poput novog novčića u toj zlatnoj haljini, bez obzira na to radi li se o krojenju ili ne.

2. Cate Blanchett 2016. vs 2020

AFP/EAST NEWS, Invision/Invision/East News

Kada se Cate Blanchett prvi put pojavila u ovoj prekrasnoj odjeći 2016., mislili smo da je to haljina. Međutim, nakon što ju je Blanchett ponovno odjenula, ali s hlačama, 4 godine kasnije, shvatili smo da je prekrasan komad s izvezenim cvijećem top koji može univerzalno kombinirati uz bilo što i izgledati zadivljujuće.

3. Jane Fonda 2014 vs 2020

Vidimo zašto se Jane Fonda vratila ovoj prekrasnoj haljini za svoje pojavljivanje na dodjeli Oscara 2020. Savršeno pristaje uz njezine obline i izgledao je još bolje drugi put jer je Fondina sijeda kosa bila u kontrastu s njezinom toplom plavom 2014. Napomena za vas: ponovno isprobajte odjeću kad god promijenite boju kose.

4. Helena Bonham Carter

KENNELL KRISTA/SIPA/EAST NEWS, Jon Furniss/Invision/AP/East News

Helena je prvi put nosila ovaj prekrasni crno-bijeli broj na dodjeli nagrada SAG 2011. Glumici se sigurno svidjelo kako izgleda toliko da nije predugo čekala i skinula prašinu s iste haljine kako bi se pojavila na gala otvaranju London Film Festivala samo godinu dana kasnije. Ne možemo se ni odlučiti koji put nam se više svidio Bonhamov izgled.

5. Helen Mirren 2012 vs 2015

Jon Furniss/Invision/AP/East News, Gregorio T. Binuya/Everett Collection/East News

Lukava Helen Mirren mislila je da će nam mijenjanje kardigana odvratiti pažnju od činjenice da je dvaput nosila istu haljinu, ali nikako nismo mogli pobrkati taj prekrasan cvjetni broj. Mirren je prvi put odabrala haljinu za pojavljivanje na Hitchcock premijeri 2012. godine, a 3 godine kasnije prenamijenila ju je za premijeru Midsummer Night’s Dream 2015. godine.

6. Elizabeth Banks 2004. vs 2020

Elizabeth Banks pohvalila se svojom zategnutom tjelesnom tjelesnošću na zabavi povodom dodjele Oscara Vanity Fair 2020. noseći istu elegantnu crvenu haljinu koju je nosila na istoj zabavi prije 16 godina. Banks se čak oglasila na Instagramu kako bi potvrdila da je haljina reciklirana: “Prekrasna je i pristaje…pa zašto je ne obući ponovno?!”

7. Kate Middleton 2019. vs 2023

Stephen Lock / i-Images/i-images/East News, Rogers George/SIPA/Sipa Press/East News

Kate možda pripada kraljevskoj obitelji, ali najpoznatija je kao kraljica recikliranja. Middleton je prenamijenila svoju haljinu Alexandera McQueena za BAFTA-u 2023. nakon što se prvi put pojavila u njoj na istom događaju, ali 4 godine prije. Ove godine, Kate se odlučila za statement komad u crnim rukavicama i zamijenila cvijeće na ramenu s mašnom – odvažniji izgled i vjerojatno naš favorit drugi put.