10 slavnih osoba koje se ne oslanjaju na vizažiste i same se pripremaju za važne događaje

Koliko ste puta pomislili, gledajući fotografije slavnih osoba: “Da imam njihove stiliste, izgledao bih jednako zapanjujuće!” Ne sumnjamo u činjenicu da svaka djevojka može izgledati kao holivudska zvijezda. Ali ne radi se o šminkerima. Kako se ispostavilo, čak i neke slavne osobe ne koriste uvijek svoje usluge.

Kate Winslet

© Dimitrios Kambouris / WireImage / Getty Images© Elizabeth Goodenough/Everett Collection / East News

Ova oskarovka pokušava se sama šminkati kada ide na javna događanja jer zna što joj dobro stoji, a što ne. U jednom od svojih intervjua, Kate je priznala da uvijek miješa 2 boje temelja i pokušava se manje oslanjati na prah, “Imam breskve na obrazima, tako da moram biti oprezna s prahom.”

Maisie Williams

© VALERIE MACON / AFP / East News© MAR / Capital Pictures / East News

Godine 2017. zvijezda Game of Thrones rekla je da, kada se pripremala za dodjelu Q nagrada, nije imala profesionalnih vizažista. Ollie Jackson, koji joj je u to vrijeme bio dečko, pomogao joj je. Maisie je najteže odradila sama: nanijela je maskaru, bronzer i balzam za usne.

Kate Middleton

© Max Mumby/Indigo / Getty Images Entertainment / Getty Images

Iako vojvotkinja od Cambridgea ima stručnjake koji joj pomažu, u većini slučajeva sama se šminka. Poznata je činjenica da se i na dan vjenčanja šminkala i izgledalo je sjajno.

Eva Longoria – Vizažist

https://www.instagram.com/p/BzZIiRjJHBN/

Lični rad

Glumica na raspolaganju ima tim stručnjaka, ali ponekad se radije sama šminka. Godine 2016. zvijezda serije Desperate Housewives oduševila je svoje obožavatelje ružičastom šminkom. To je učinjeno tako dobro da nitko nije pogodio da vizažist nije bio profesionalac.

Selena Gomez

© Mayer / face to face / FaceToFace / REPORTER / East News© allure / Instagram

Selena voli kozmetičke proizvode. Prošle godine pokrenula je vlastiti kozmetički brend i čak se pojavila na naslovnici časopisa sa šminkom koju je sama napravila. Pjevačica je priznala i da voli eksperimentirati sa šminkom i isprobavati nove proizvode.

Emily Ratajkowski

© Fernando Allende / Broadimage / East News© NPA/The Grosby Group/EAST NEWS

Nije teško izgledati sjajno s izgledom koji Emily ima. A manekenka to koristi u svoju korist. Rekla je da joj ne trebaju usluge vizažista često i u većini slučajeva sama se šminka.

Meghan Markle

© ASSOCIATED PRESS / East News© Andrew Parsons-Pool/ Getty Images Entertainment / Getty Images

U 2018. godini, tijekom svoje prve službene turneje u Irskoj kao vojvotkinja od Sussexa, Meghan nije koristila usluge vizažista. To ne znači da nikad ne zapošljava stručnjake. Na primjer, za svoje vjenčanje angažirala je profesionalnog stilista Daniela Martina.

Gwen Stefani

© Mary Evans/AF Archive/Graham Whitby Boot./ East News© Fernando Allende / Broadimage / Broad Image / East News

Gwen je mnogo puta rekla da ne koristi usluge vizažista. Svi eksperimenti sa šminkom: ljubičaste usne, kamenčići i druge stvari, njezine su ideje.

Rosie Huntington-Whiteley

© rosiehw / Instagram© rosiehw / Instagram

Rosie redovito govori o svojim kozmetičkim tehnikama na svojoj Instagram stranici, pa joj očito nije teško sama napraviti šminku. Rekla je da je najbolji dio njenog rada uvijek bio proces šminkanja i frizure.

Shakira

© Mary Evans / Allstar / Graham Whitby Boot / East News© face to face / FaceToFace / REPORTER / East News

Shakira ne samo da radi svoje pedikure, već i šminku. Pjevačica se sama šminka za gotovo sva javna događanja, fotošopove i video. Ona kaže: “Obično nosim prirodnu boju na usnama i naglašavam oči. Osjećam se kao da što manje šminke koristim, bolje izgledam. Nakon toliko godina pred kamerom, ponekad, mislim da sada izgledam bolje nego prije 10 godina kada sam nosila dosta više! Važno je pustiti vlastitu kožu da zasja.”

Preview photo credit ASSOCIATED PRESS / East NewsPool / Samir Hussein / Contributor / WireImage / Getty Images