10 slavnih osoba koje su dokazale da možete biti mladi roditelj i još uvijek ispuniti svoje snove

Jasno, imati djecu je igra-izmjenjivač za svakoga. Odjednom se morate suočiti s potpuno novim izazovima za koje zapravo ne postoje nikakve ručne i jedva smjernice koje možete koristiti. Moraš vjerovati svojim instinktima i dati sve od sebe. Neki ljudi smatraju da je bolje čekati, neki ne i postaju roditelji u mladoj dobi. I postoji više od nekoliko slavnih osoba koje znaju za ovaj posljednji scenarij.

1. Kylie Jenner

Jednog dana, uglavnom iz vedra neba, poznata poduzetnica i influencerica nestala je sa svih svojih društvenih mreža. Vratila se tek 9 mjeseci kasnije i to je učinila s iznenađenjem: u naručju je držala kćerkicu! A uz sretnu vijest, podijelila je i vrlo dirljiv video u kojem je nama i ostalim pratiteljima pokazala faze trudnoće sve do rođenja bebe Stormi.

Najmlađa članica obitelji Kardashian imala je samo 20 godina kada je postala majka, a danas je s 23 godine jedna od najuspješnijih mladih poduzetnica na svijetu zahvaljujući svojoj liniji šminke i kozmetike.

2. Reese Witherspoon

© reesewitherspoon / Instagram© reesewitherspoon / Instagram

Glumica, koja je postala slavna zahvaljujući ulozi protagonistice u filmu Legally Blonde, postala je majka u dobi od 23 godine kada je rodila svoju kćer Avu Phillippe. Witherspoonova djevojčica je sada daleko od toga da bude beba. Ima 21 godinu i ne samo da je velika prijateljica s majkom, već ima zapanjujuću sličnost sa samom Reese, do te mjere da se ne može ne zapitati jesu li sestre ili rođaci. Međutim, ona nije bila jedino dijete koje je Reese Witherspoon imala prije tridesete. Kad je imala 27 godina, rodila je svoje drugo dijete, Deacona.

3. Niki Taylor

Ovaj supermodel, koji je postao poznat u 90-ima, imao je dugu karijeru. Imala je jedva 14 godina kad se počela pojavljivati na naslovnicama časopisa. No, do 1994. godine, u dobi od 19 godina, njezin je život trebao krenuti potpuno drugačijim zaokretom kada su iz prvog braka rođeni dječaci blizanci Jake i Hunter Martinez. Godinama kasnije stigla je njezina prva kći Ciel, a onda se rodio i Rex, oboje iz drugog braka.

Jedan od njezinih prvorođenih sinova također je model, a priznala je da voli “da je on to htio probati, a ja ga podržavam u svemu što želi raditi. Volim što mogu podijeliti malo svog svijeta s njim.” Neka Hunter bude uspješan kao i njegova majka!

4. Taylor Hanson

5 godina nakon što je pop bend Hanson došao na scenu i pretvorio “MMMBop” u svjetski hit, jedan od braće Hanson postao je otac sa samo 19 godina. Taylor je prvo dijete dobio sa suprugom Natalie 2002. godine. Tada su dobili još 5 djece i zapravo sada čekaju svoje sedmo. Nema sumnje da je ovo velika sretna obitelj koja nas nasmijava svaki put kada pogledamo stvari koje redovito objavljuju na Instagramu.

5. Suzanne Somers

Američka glumica Suzanne Somers ima samo jednog sina, Brucea Somersa Jr. koji je rođen kada mu je majka imala samo 19 godina. Imaju odličan odnos i nekoliko su puta javno objavili koliko se vole na svojim društvenim mrežama.

6. LeBron James

Slavni košarkaš postao je otac u dobi od 19 godina kada je 2004. godine rođen LeBron “Bronny” James Jr. Poznato je da slavni sportaš nije poznavao svog oca. Možda je zato posebno prisutan i vrlo brižan otac svoj svojoj djeci, uključujući Bronnyja, najstarijeg, i njegovo dvoje mlađe djece, Brycea i Zhurija. Svi oni dijele strast prema sportu i uživaju provoditi vrijeme zajedno igrajući i pohađajući igre. Bronny je čak krenuo očevim stopama i ispao prilično dobar igrač u školskom košarkaškom timu.

7. Bristol Palin

Američka govornica i televizijska zvijezda prve je korake kao majka napravila sa samo 18 godina, nakon rođenja prvog djeteta Trippa Johnstona 2008. godine. Potom je 2015., odnosno 2017., rodila Sailora i Atleeja. Potpuno smo očarani i zaljubljeni u njih nakon što smo vidjeli kako slatko izgledaju na slikama koje Bristol dijeli na svojim kanalima na društvenim mrežama.

8. Hilary Duff

Zvijezda Lizzie McGuire prvi je put postala majka u dobi od 24 godine kada se rodila njezina mala Luca. Ali Luca je bila njezino prvo od dvoje djece. Duff je 2018. godine sa sadašnjim suprugom Matthewom Komom dobila svoju preslatku kćer Banks Violet Bair.

9. Charlie Sheen

© Black Sheep/FLS/East News

Slavni glumac i protagonist Lorreovog sitcoma Dva i pol muškarca prvi je put postao otac u dobi od 19 godina kada je Cassandra rođena davne 1984. godine. Ali ona nije njegova jedina kći. Sheen ima još četvero djece, a najmlađi su blizanci Bob i Max, 11 godina.

10. Will Smith

© treysmith0011 / Instagram© treysmith0011 / Instagram

Čak i ako uglavnom čujemo za glumčevo dvoje najmlađe djece, Jadena i Willow, slavna braća i sestre zapravo imaju starijeg polubrata koji je proizvod braka između Willa i njegove bivše supruge Sheree Zampino. Trey Smith rođen je 1992. godine kada je glumac imao oko 24 godine i još uvijek je igrao glavnu ulogu u seriji The Fresh Prince of Bel-Air. Iako se Trey pojavio u glazbenom spotu s ocem, 27-godišnjak se zapravo ne bavi glumom. Više voli glazbu i DJ je.