15 slavnih koji dokazuju da ne možete prestati biti mama čak i ako hodate crvenim tepihom

Crveni tepisi su vrijeme da slavne osobe nose elegantnu odjeću i pokažu svoj glamur. Međutim, neke od njih iskorištavaju ovu priliku da pokažu više od nakita i odjeće, odlučujući pokazati ono što najviše vole na svijetu: svoju djecu.

1. Angelina Jolie s petero svoje djece

© {credit}/MEGA/Mega Agency/East News

Za premijeru svog novog filma, Angelina je imala najbolje društvo. Pet od njezinih šestero djece bili su uz nju da bi je podržali: Shiloh, Vivienne, Maddox, Zahara i Knox. Lijepa obitelj, sigurno.

2. Reese Witherspoon s Avom i Deaconom

© AFP/EAST NEWS

Reese ima troje djece: Avu, Deacona i Tennesseeja. Glumica ne propušta priliku da ponosno pokaže svoju djecu na crvenom tepihu. Tijekom ceremonije u njezinu čast održane 2015. Reese je bila na slici s njima pozirajući s velikim osmijehom na licu.

3. Jennifer Lopez s Emmeom i Maximilianom

© Photoshot/REPORTER / East News

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez ima dvoje djece: blizance Emme i Maximiliana. Iako su sada tinejdžeri, od malih nogu pratili su mamu na raznim događajima. Na primjer, oboje su pogledali divnu ceremoniju Walk of Fame organizirane za Jennifer.

4. Catherine Zeta-Jones s Carys

© East News

Godine 2003. Catherine Zeta-Jones osvojila Oscara za najbolju sporednu glumicu i sretno se pokazao njezin trudnički trbuh. U to vrijeme, njezina druga kći, Carys, bila je na putu. Nekoliko godina ranije rodila je svog najstarijeg sina Dylana.

5. Demi Moore sa Scoutom

Priznata glumica Demi Moore ima tri kćeri koje su jednako lijepe kao i ona: Rumer, Tallulah i Scout. Tallulah komentirala da joj je majka velika prisutnost u životu. Svatko može vidjeti koliko Demi voli svoje djevojke.

6. Pink s Jamesonom

© Xavier Collin/Image Press Agency/BWP Media/East News

Za ceremoniju tako važnu kao što je Hollywood Walk of Fame, Ružičasta je bila sretna da njezina obitelj prisustvuje zajedno s njom. Njezin suprug i njezino dvoje preslatke djece, Willow i Jameson, učinili su događaj još nezaboravnijim.

7. Susan Sarandon s Jackom i Milesom

© EAST NEWS

Susan, velika glumica, ima troje djece. Eva, najstarija; Jack i Miles. Za Venecijanski filmski festival 2017. ona se odlučila ponosno pozirati pred kamerama sa svoja dva odrasla dječaka.

8. Ellen Pompeo sa Stellom

© FayesVision / WENN.com/agefotostock/East News

Zvijezda Grey’s Anatomy Ellen Pompeo je ponosna majka troje djece: Sienne, Stelle i Eli. Za premijeru održanu 2018. Ellen je donijela specijal datum: njena druga kći, Stella.

9. Tina Fey s Alice

© EVERETT COLLECTION/EAST NEWS

Tina Fey 2005. je dobila prvu kćer Alice. Kad je Alice imala dvije godine, Tina je bila sretna što nju može uzeti i dovesti na filmsku premijeru. Osim Alice, glumica i komičarka je majka Penelope koja je rođena 2011. godine.

10. Andie MacDowell sa Sarom

© Laurent Vu / Bureau233/East News

Glumica Andie MacDowell ima troje djece: Justina, Rainey i Sarah. S potonjim je dijelila ekran dok su glumili majku i kćer u nedavnoj emisiji Sluškinja. Sarah je komentirala u intervjuu da je njezina mama velikodušna i sjajna žena.

11. Uma Thurman s Levonom

© AFP/EAST NEWS

Godine 2017. Uma Thurman odabrala je sina Levona za svoj spoja na crvenom tepihu. Prvo, za gala, a zatim i za filmski festival u Cannesu. Osim Levona, Uma ima još dvoje djece: Mayu i Lunu.

12. Sarah Jessica Parker s Jamesom

© Kiera Fyles, PacificCoastNews.co/EAST NEWS

Glumica ima troje djece: dječaka po imenu James i dvije djevojčice, Marion i Tabithu. Najstariji je u različitim prilikama hodao uz majku. Jedna je bila premijera filma 2011., a kasnije i crveni tepih mjuzikla iz 2013.

13. Salma Hayek s Valentinom

© {credit}/MEGA/Mega Agency/East News

Salma Hayek iznenadila je sve pojavivši se sa svojom kćeri Valentinom Palomom Pinault, 14. Oni su prisustvovali zajedničkoj premijeri novog filma. U prošlosti, Salma otkrila da je njezina djevojčica voljela imati trenutak na crvenom tepihu s majkom.

14. Mariah Carey s Marokanom

© Chris Pizzello/Invision/AP/East News

Priznata pjevačica Mariah Carey primila je zvijezdu na Hollywood Walk of Fame 2015. Za ovaj važan događaj nije zaboravila povesti svoje dvoje djece, Monroe i Maroccan. Uz to, mali Marokanac nam je pružio slatki trenutak grleći svoju majku.

15. Beyoncé s Blue Ivy

© Chris Pizzello/Invision/AP/East News

Tijekom dodjele nagrada 2016. Beyoncé pojavila se, ali nije bila sama. Njena najstarija kći, Blue Ivy, u pratnji njezinoj mami u velikoj noći. Godinama kasnije, voljeni dvojac ponovno je osvojio crveni tepih.

Bonus: I slavne osobe koje su savršeni tate na crvenom tepihu

1. Ryan Reynolds s Inez

© Carlos Piaggio/The Grosby Group/EAST NEWS

Glumac Ryan Reynolds također je primio zvijezdu na Hollywood Walk of Fame. Na svečanosti i uz dobru pratnje njegove supruge i dvije kćeri, James i Inez. Par također ima još jednu djevojčicu, Betty.

2. Ricky Martin s Matteom

© VALERIE MACON/AFP/East News

Za dodjelu nagrada Grammy 2019. Ricky Martin prošetao crvenim tepihom s jednim od svojih sinova, Matteom. Dečki su osvojili odjevnim kombinacijama i dobili brojne komplimente. Valentino, Lucia i Renn također su dio pjevačeve obitelji.

3. Will Smith s Willow

© sara cozolino/everett collection / east news

Will Smith je ponosni otac Treya, Jadena i Willow. Kao i on što je jednom rekao, od svoje šeste godine želi biti otac. Stoga ne čudi što ih vodi sa sobom na crvene tepihe i tretira ih s nježnom ljubavlju.