Preslatka vjeverica spašena iz uragana ne može spavati bez svog umiljatog medvjedića, a slatkoća je neodoljiva

Jill je vjeverica koja je spašena iz smrtonosnog uragana Isaac još 2012. godine kada je imala samo nekoliko tjedana, a ova preslatka vjeverica od tada spava s vlastitim umiljatim medvjedićem. Jill živi sretan život sa svojom obitelji u Louisiani, a sada je praktički slavna osoba s više od 725 tisuća Instagram sljedbenika.

https://www.instagram.com/p/B1FPRsWlIw3/

Preslatka vjeverica ispala je iz gnijezda tijekom uragana, ali srećom njezina sadašnja obitelj primila ju je i brinula se o njoj. Iako je plan bio pomoći Jill da obnovi svoje zdravlje i pusti je natrag u divljinu, na kraju je ostala i sada, ne može zamisliti svoj život na drugi način.

https://www.instagram.com/p/BqOhM7fnZ7E/

Prema njezinom Instagram profilu, ova čupava mala vjeverica ima neke vještine rad parkoura, a jedini strah joj je zvuk vakuuma… Tko je znao? Jill je također vegetarijanka i voli Starbucks salvete, ali ne toliko koliko voli drijemati. A najslađi dio je da kad god je spremna za spavanje, inzistira na maženju sa svojim minijaturnim medvjedićem.

https://www.instagram.com/p/BwaLuM7g59e/

Ova je vjeverica trenirana u loncu, jer ju je njezin vlasnik naučio kako koristiti kantu za smeće kao kupaonicu, pa iako ima vlastiti kavez, uvijek je na slobodi i slobodno skače po kući. Jill se također voli odijevati, super je fotogenična i zasljepljuje svijet Instagrama svojim svakodnevnim ludorijama.

https://www.instagram.com/p/Bg5OzZGnBVT/

Prošlo je puno vremena otkako je ova preslatka mala vjeverica spašena, a kao što možemo vidjeti na njezinom Instagram profilu, život joj je prilično sladak. Jillina vlasnica tretira je kao slavnu osobu na Instagramu kakva je, dok Jill uživa u povremenom doručku u krevetu, spava samo na najmekšim jastucima i drijema koliko želi sa svojim nezamjenjivim prijateljem koji spava.

https://www.instagram.com/p/BeG2faznrZg/

Da, vjeverica Jill živi popriličan život i vjerojatno je jedan od najpopularnijih kućnih ljubimaca na Instagramu. Ona čak ima svoju liniju prilagođenih jastuka, tako da ne moramo naglašavati koliko je velika slavna ova mala vjeverica.

https://www.instagram.com/p/Bf1bHyXHa9H/

Preview photo credit this_girl_is_a_squirrel / Instagram.comthis_girl_is_a_squirrel / Instagram.com