Preslatka vjeverica spašena iz uragana ne može spavati bez svog umiljatog medvjedića, a slatkoća je neodoljiva

Jill je vjeverica koja je spašena iz smrtonosnog uragana Isaac još 2012. godine kada je imala samo nekoliko tjedana, a ova preslatka vjeverica od tada spava s vlastitim umiljatim medvjedićem. Jill živi sretan život sa svojom obitelji u Louisiani, a sada je praktički slavna osoba s više od 725 tisuća Instagram sljedbenika.

Preslatka vjeverica ispala je iz gnijezda tijekom uragana, ali srećom njezina sadašnja obitelj primila ju je i brinula se o njoj. Iako je plan bio pomoći Jill da obnovi svoje zdravlje i pusti je natrag u divljinu, na kraju je ostala i sada, ne može zamisliti svoj život na drugi način.

Prema njezinom Instagram profilu, ova čupava mala vjeverica ima neke vještine rad parkoura, a jedini strah joj je zvuk vakuuma… Tko je znao? Jill je također vegetarijanka i voli Starbucks salvete, ali ne toliko koliko voli drijemati. A najslađi dio je da kad god je spremna za spavanje, inzistira na maženju sa svojim minijaturnim medvjedićem.

Ova je vjeverica trenirana u loncu, jer ju je njezin vlasnik naučio kako koristiti kantu za smeće kao kupaonicu, pa iako ima vlastiti kavez, uvijek je na slobodi i slobodno skače po kući. Jill se također voli odijevati, super je fotogenična i zasljepljuje svijet Instagrama svojim svakodnevnim ludorijama.

Prošlo je puno vremena otkako je ova preslatka mala vjeverica spašena, a kao što možemo vidjeti na njezinom Instagram profilu, život joj je prilično sladak. Jillina vlasnica tretira je kao slavnu osobu na Instagramu kakva je, dok Jill uživa u povremenom doručku u krevetu, spava samo na najmekšim jastucima i drijema koliko želi sa svojim nezamjenjivim prijateljem koji spava.

Da, vjeverica Jill živi popriličan život i vjerojatno je jedan od najpopularnijih kućnih ljubimaca na Instagramu. Ona čak ima svoju liniju prilagođenih jastuka, tako da ne moramo naglašavati koliko je velika slavna ova mala vjeverica.

Preview photo credit this_girl_is_a_squirrel / Instagram.comthis_girl_is_a_squirrel / Instagram.com