Will Smith i njegova bivša supruga Sheree Zampino idu na putovanje sami i ovako reagira Jada Pinkett Smith

Will Smith i Jada Pinkett par su koji je dao puno toga za razgovor. No, unatoč razdvajanjima i kontroverzama, ostali su ujedinjeni. Ali ne samo između njih, očito, Will ima tako dobar odnos s bivšom ženom da čak idu zajedno na putovanje, kako Jada to podnosi? Ovdje vam kažemo.

Jadin odnos s Willovom bivšom ženom

Willa Smitha i Jadu Pinkett oduvijek je karakterizirala prilično osebujna veza, koja baš i nije bila pošteđena skandala, poput najnovijeg, kada je Will Smith fizički napao komičara Chrisa Rocka, na dodjeli Oscara, jer se našalio na račun alopecije njegove supruge.

Kroz sve to, par se držao zajedno. Međutim, glumac sada puno živi sa svojom bivšom suprugom Sheree Zampino, koja je ujedno i majka njegovog najstarijeg sina Treya.

Daleko od onoga što biste mogli vjerovati, Jada i Sheree uvijek su održavale blisku vezu i izvrsnu vezu, što je mnoge iznenadilo i otkriveno je u epizodi Red Table Talk, programa koji vodi Jada.

Njegovali smo prekrasno prijateljstvo, iako put nije uvijek bio lak. Ponekad smo se morali pretvarati da to postižemo“, podijelila je Jada i priznala da im je, iako sada imaju dobar odnos, u početku bilo teško.

Glumica je otkrila da je isprva prekoračila granice zbog svog neznanja o tome kako se nositi sa situacijom. Osim toga, podijelila je napeti trenutak koji su živjeli, kada je pokušala razgovarati sa Sheree o Treyevom lošem ponašanju, na što je Sheree odgovorila.

“Doslovno sam ušla u kuću samo da ga ostavim i čim sam ušla, Jada je rekla: ‘Moramo razgovarati o njegovom ponašanju’, a ja sam rekla: ‘Molim te, idi nađi svog tatu'”, rekla je kroz smijeh.

Međutim, Sheere ne samo da ima bliske odnose s Jadom, već i sa samim Willom, čak i putujući zajedno, nešto što, čini se, ne smeta Jadi.

Jadina reakcija na Willova putovanja s bivšim

Tijekom programa bila je obrađena i tema poslovnih putovanja koju Will Smith čini sa svojom bivšom, Sheereom.

Will i ja smo bolji kao suroditelji nego kao muž i žena. Udružili smo se kako bismo odgojili Treya, to nas je koštalo oboje, ali onda su se stvari promijenile“, rekla je Sheere.

Ipak, Jada je odlučno izjavila: “Stvarno uživaju jedno sa drugim”, a pjevačica country glazbe Jana Kramer pitala je Willovu bivšu jesu li se seksali tijekom tih putovanja.

© jadapinkettsmith / Instagram

Odmah je Jada uvjerila da se to nikada nije dogodilo. “Nikad nisu. Oni putuju, ja nisam prisutna. Svatko radi svoje. Nisu zajedno u romantičnom smislu, ali ako ode na turneju s mamom i sestrom, zabavno mi je vidjeti kako uživaju jedno u drugom. Ali potrebno je vrijeme”, objasnila je Jada.

Nesumnjivo, Jada jasno daje do znanja da se osjeća sigurno sa Will i da ne osjeća ljubomoru kada on i njegova bivša odu na zajedničko putovanje.

Međutim, takav stav iznenadio je mnoge sljedbenike, jer tvrde da je nemoguće da žena ne osjeća ni minimum ljubomore prema bivšem partneru svog partnera, pogotovo kada putuju zajedno bez nje.

Ponekad je komplicirano, ali nije nemoguće slagati se s bivšim partnerom, više ako su uključena djeca. Ili ako ne to kaže supruga Brucea Willisa, koji izgleda nema problema s tim što ima vrlo blizak odnos prijateljstva s Demi Moore. Toliko da se brinula i o njemu sada kada je glumcu dijagnosticirana demencija.