Žena koja ništa nije sumnjala rodila pod tušem unatoč negativnom testu i redovitim mjesečnicama

Znakovi trudnoće su nešto što vjerojatno zna svaka žena. Dimitty Bonnett nije iznimka jer je već imala 2 djece, a dvaput je prošla kroz trudnoću i porod. No, mama dvoje djece zapravo nije imala pojma da je trudna i čak se iznenadila nakon što je rodila svoje treće dijete, sasvim sama pod tušem. A ovo je njezina priča koja je za mnoge postala šokantna.

Mama dvoje djece nije imala pojma da je trudna.

© Dim Bonnett / Facebook

Dimitty Bonnet je doživjela misteriozan slučaj koji joj se dogodio usprkos svemu. Mlada žena ostala je zatečena i bez riječi kada je jednog dana osjetila nagli poriv da rodi pod tuše u svojoj kući. Dimitty je doslovno hvatala glavu novorođenčeta među nogama.

Ona i njezin suprug Jason prestali su pokušavati dobiti dijete nakon što su rodili svoje dvoje djece. Žena je mislila da su uzrok njezini viški kilograma prirodni uzrok nakupljanja viška kilograma zbog načina života. Dimitty je također imala redovite mjesečnice, a žena je čak napravila test na trudnoću nekoliko tjedana prije čudesnog poroda, a test je bio negativan.

Dimitty je bila jako iznenađena činjenicom da je doslovno rađala.

© Dim Bonnett / Facebook

“Moja težina je varirala cijeli moj život, tako da nisam razmišljala o tome kad sam se udebljala nekoliko kilograma”, rekla je. “Pretpostavljao sam da je to samo malo viška kilograma i nije bilo ništa previše vidljivo”, kaže Dimitty.

“Letjela sam avionom mjesec dana prije i čak sam bila na rendgenu nakon ozljede od ragbija šest tjedana prije nego što sam rodila”, dodaje.

Dakle, žena zapravo nije imala pojma da nešto nije u redu sve dok nije počela osjećati “malo” u trbuhu dan prije poroda.

Srećom, priča ima sretan kraj.

© Dim Bonnett / Facebook

“Probudila sam se oko jedan ujutro i osjećala sam se tako neugodno. Bilo je kao da mi je stvarno trebao toalet, ali nisam mogla otići. Bolovi su se počeli pojačavati pa sam se odlučila istuširati kako bih se osjećala bolje. Nisam htjela probuditi muža, pa sam ostavila ugašeno svjetlo i tuširala se u mraku. Osjetila sam iznenadnu potrebu da guram, a sljedeće čega sam se sjetila je da sam držala bebinu glavu,” prisjeća se Dimitty.

Unatoč svom šoku i osjećaju duboke zbunjenosti, Dimitty je sjela na pod i posljednji put gurnula. Zatim je njezino dijete rođeno rano ujutro. Potom su majka i beba prebačene i praćene u bolnici 24 sata. Dječačić je dobio ime Harvey Eric Barry Timmins.