17 zvijezda koje su bile u neugodnim trenutcima i pretvarale se da je sve u redu

Svakome su se barem jednom dogodili neugodni trenuci: ili slučajno padneš pred svima, pa pukne potpetica ili se rasprši munja na haljini. Ali ako samo možemo zaboraviti na ono što se dogodilo, onda se sramota javnih ljudi odmah rasprši internetom. I ovdje postoje 2 mogućnosti: početi se brinuti ili tretirati situaciju s humorom.

Na premijeri filma Beowulf žvakaća guma zalijepila se za petu Angeline Jolie. Ali čim se zvijezda nasmiješila, svi su to zaboravili.

© Dave Hogan / Getty Images Entertainment / Getty Images, © Yui Mok – PA Images / PA Images / Getty Images

Pripremajući se za večernju reviju, Dakota Johnson kao da nije vodila računa o dužini haljine, no duhovito je reagirala na situaciju i dotjerala outfit smijući se iz sveg glasa.

© CBS / Ferrari Press / East News

Sarah Jessici Parker pukla je torbica prije nego što je zvijezda zakoračila na crveni tepih, fotografi su uhvatili ovaj trenutak. Ali kako takva sitnica može zasjeniti večer?

© Dylan Travis / ABACA / Abaca / East News, © Dylan Travis / ABACA / Abaca / East News

Kako je planirano, TV voditelj Tom Bergeron trebao je zadržati Heidi Klum. Ali nešto je pošlo po zlu i model je završio na podu. I dalje se nasmiješila

Emma Watson nije se mogla sama nositi s veličanstvenim outfitom. Djevojčici su u pomoć priskočili vjerni prijatelji Rupert Grint i Daniel Radcliffe

© AP / East News, © PHOTOSHOT / REPORTER / East News

Ovjekovječujući otiske ruku na Hollywood Boulevardu, Emma Thompson izgubila je ravnotežu i pala pred masom ljudi

© John Shearer / Invision / AP / East News

Zatim je glumica u šali legla na pod i ustajući se još šire nasmiješila.

Zatvarač na haljini Elizabeth Banks pukao je dok je žena pozirala na crvenom tepihu. Sudeći po reakciji glumice, to joj nije nimalo zasmetalo.

Izašavši na pozornicu, Sharon Stone zaplela se u rub vlastite haljine i zamalo pala. No, zvijezda je graciozno dotjerala outfit i nastavila svojim putem.

© CHRISTOPHE SIMON / AFP / East News, © VALERY HACHE / AFP / East News

Elsa Hosk ne samo da može lijepo prošetati pistom, već i graciozno podići ispuštenu naušnicu i nastaviti samouvjereno pozirati.

© Invision / Invision / East News, © Invision / Invision / East News

S Ashley Graham njezina se haljina okrutno našalila: manekenka je stala na porub i zamalo pala. No, nije se dala začuditi te se nastavila smješkati novinarima

© AFP / East News, © AFP / East News

Suknja Sarah Hyland skliznula je dolje, otkrivajući njezine uske kratke hlače. Ali glumica to nije pokazala, nastavljajući se smješkati fotografima

© PacificCoastNews / East News

Donatella Versace, kao prava dama, sa smiješkom je reagirala na iznenadnu kišu i mokru haljinu. Također vjerujemo da se oko takvih sitnica ne isplati brinuti.

Silazeći niz stepenice, Hayden Panettiere zaplela se u nabore svoje haljine i umalo izgubila ravnotežu. Djevojci nije bilo neugodno, već se samo nasmijala onome što se dogodilo.

Gwyneth Paltrow zaboravila je skinuti cjenik s cipela. Ali nimalo čudno: kome se to ne događa?

© Matt Baron / BEImages / East News
© Imeh Akpanudosen / Getty Images Entertainment / Getty Images

Helen Mirren pomogao je kolega i pravi džentlmen Bruce Willis da pokupi naušnicu koja je ispala.

© Marc Larkin / LFI / East News, © Wizard / Capital Pictures / East News

Cameron Diaz pukla je potpetica odmah po dolasku zvijezde u kino. Glumica je bez razmišljanja bosa prošetala crvenim tepihom i napravila pomutnju i bez Louboutinki.

© Mary Evans / Allstar / Graham Whitby Boot / East News

Mnogima bi bilo neugodno vidjeti dvije žene na proslavi u istoj haljini. No, J. Lo je pokazala da je prava diva i da ne brine o sitnicama.

© Jordan Strauss / Invision / AP / East News, © AFP / East News