Alicia Silverstone otkrila da još uvijek spava sa svojim 11-godišnjim sinom

45-godišnja glumica možda je zauvijek poznata po ulozi Cher Horowitz u Clueless, ali također je poznata po svom veganskom načinu života i neobičnim tehnikama roditeljstva. U podcastu, Alicia Silverstone podijelila je neke detalje o svojoj slatkoj vezi sa sinom Bear.

Držati svoju bebu blizu

©  aliciasilverstone / Instagram ©  aliciasilverstone / Instagram

U podcastu, Silverstone je otkrila da njezin 11-godišnji sin Bear još uvijek spava u istom krevetu kao i ona. “Ja sam mama puna ljubavi. Vjerujem u ljubav, vjerujem u prirodu, a naše društvo se boji prirode i ljubavi – rekla je i dodala da će vjerojatno imati problema što to javno govori, no nije joj baš svejedno.

face to face/FaceToFace/REPORTER/East News

Ona je mama ptica, doslovno.

TS, PacificCoastNews.com/EAST NEWS, TS, PacificCoastNews.com/EAST NEWS

Dok je Bear bio beba, Silverstone ga je hranila hranom koju je sama već žvakala. “Doslovno puzi po sobi da mi napadne usta dok jedem”, napisala je uz njihovu fotografiju na svom blogu kada je Bear imao 10 mjeseci.

Odgaja sina kao vegana

©  Michael Hickey/Getty Images Entertainment/Getty Images

Alicia je poznata pobornica prava životinja i veganka. I sina odgaja na biljnoj prehrani. Dvojac voli kuhati zajedno, a Silverstone vjeruje da mu uključivanje Beara u proces daje bolje razumijevanje odakle dolazi hrana i kako.

Hahn Lionel/ABACA/EAST NEWS, ©  aliciasilverstone / Instagram

Pobjeda u suroditeljstvu i provođenje svakog trenutka sa sinom koliko god može

©  aliciasilverstone / Instagram

Silverstone je poželio dobrodošlicu Bear na svijet s Christopherom Jareckijem još 2011. Iako se par razišao 7 godina kasnije kada je ona podnijela zahtjev za razvod, i dalje su u odličnim odnosima i nose se sa zajedničkim roditeljstvom kao profesionalci. Silverstone je u intervju otkrila da se sa sinom viđa i komuniciraju svaki dan.

Bear i njegova mama kuhaju, bave se jogom, u slobodno vrijeme idu zajedno u duge šetnje. Ponekad se čak i kupaju zajedno.

©  aliciasilverstone / Instagram