Kako sada izgledaju djeca Angeline Jolie i Brada Pitta

Angelina Jolie i Brad Pitt radije drže svu svoju djecu zaštićenu od svijeta – odlučili su ih školovati kod kuće i nitko od djece nema račune na društvenim mrežama. Ali sva ta tajnovitost nas tjera da se zapitamo što rade još više.

1. Maddox Chivan

© Matt Cardy / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images, © xx_efu / instagram

Jolie je svoje prvo dijete posvojila iz sirotišta u Battambangu u Kambodži 2002. godine, kada je imao samo 7 mjeseci. 4 godine kasnije, također ga je usvojio Brad Pitt i promijenio prezime iz “Jolie” u “Jolie-Pitt”. Već ima 18 godina i studira na Sveučilištu Yonsei u Seoulu, Južna Koreja, od prošle godine.

2. Pax Thien

Jolie je posvojila trogodišnjeg Paxa 2007. godine iz sirotišta u Ho Chi Minh Cityju u Vijetnamu. Sljedeće godine, Pitt je posvojio i dječaka. Danas ima 16 godina, zanima ga fotografija, a igrao je i manju ulogu u Maleficent.

3. Zahara Marley

© Mavrixonline.com – File Photo / East News, © Aflo Images / East News

Zaharu je Jolie usvojila iz sirotišta u Adis Abebi u Etiopiji 2005. godine. Tada je imala 6 mjeseci. Brad Pitt je posvojio Zaharu sljedeće godine. Za sada ima 15 godina i već ima nekoliko filmskih zasluga, ali san joj je postati supermodel.

4. Shiloh Nouvel

© CALA / Broadimage / East News, © Tiziana Fabi / AFP / East News

Kako bi dočekali svoje prvo biološko dijete, Jolie i Pitt otputovali su u Namibiju, gdje je Jolie rodila kćer u gradu Swakopmund. Danas Shiloh ima 14 godina i već se smatra LGBTQ+ idolom.

5. Knox Léon i Vivienne Marcheline

© GVK / Bauergriffin.com / East News, © Lumeimages / MEGA / Mega Agency / East News

Jolie je 2008. rodila blizance – sina Knoxa i kćer Vivienne – u bolnici uz more u Nici u Francuskoj. Sada imaju 11 godina i imaju neke glumačke zasluge, baš kao i njihova braća i sestre.