Kako sada izgledaju djeca Angeline Jolie i Brada Pitta

Angelina Jolie i Brad Pitt radije drže svu svoju djecu zaštićenu od svijeta – odlučili su ih školovati kod kuće i nitko od djece nema račune na društvenim mrežama. Ali sva ova tajnovitost još više nas tjera da se zapitamo što oni rade.

1. Maddox Chivan

© Matt Cardy / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images, Alex Brandon/Associated Press/East News

Jolie je svoje prvo dijete posvojila iz sirotišta u Battambangu u Kambodži 2002. godine, kada je imao samo 7 mjeseci. 4 godine kasnije usvojio ga je i Brad Pitt i promijenio prezime iz “Jolie” u “Jolie-Pitt”. Sada već ima 22 godine, a od 2019. studira na Sveučilištu Yonsei u Seulu u Južnoj Koreji.

Susan Walsh/Associated Press/East News

2. Pax Thien

© James Devaney / Contributor / WireImage / Getty Images© Steve Granitz / Contributor / WireImage / Getty Images

Jolie je posvojila trogodišnjeg Paxa 2007. godine iz sirotišta u Ho Chi Minh Cityju u Vijetnamu. Sljedeće godine Pitt je posvojio i dječaka. Danas ima 19 godina, zanima ga fotografija, a odigrao je i manju ulogu u filmu Maleficent.

3. Zahara Marley

Mavrixonline.com – File Photo / East News, Aflo Images / East News

Zaharu je Jolie usvojila iz sirotišta u Adis Abebi u Etiopiji 2005. godine. Tada je imala 6 mjeseci. Brad Pitt je usvojio Zaharu sljedeće godine. Za sada ima 18 godina i već ima nekoliko filmskih zasluga, ali san joj je postati supermodel.

4. Shiloh Nouvel

CALA / Broadimage / East News, Tiziana Fabi / AFP / East News

Kako bi dočekali svoje prvo biološko dijete, Jolie i Pitt otputovali su u Namibiju, gdje je Jolie rodila kćer u gradu Swakopmund. Danas Shiloh ima 17 godina i već se smatra LGBTQ + idolom.

5. Knox Léon i Vivienne Marcheline

GVK / Bauergriffin.com / East News, Lumeimages / MEGA / Mega Agency / East News

Jolie je 2008. rodila blizance – sina Knox i kćer Vivienne – u primorskoj bolnici u Nici u Francuskoj. Sada imaju 15 godina i imaju neke glumačke zasluge, baš kao i njihova braća i sestre.