Bez ograničenja, samo ljubav: Priča Nicka i Kanaea Vujičića pravi je snop svjetlosti za sve nas

Svi smo vjerojatno navikli čitati ljubavne priče u kojima princ upoznaje lijepu princezu, ludo se zaljubi i živi sretno do kraja života. Ali današnja priča je jedinstvena. Junaci koje danas predstavljamo su lijepa mlada žena i muškarac s rijetkim invaliditetom koji su se zaljubili unatoč svim izgledima i predrasudama i zajedno izgradili sretnu obitelj. Upoznajte Nicka i Kanae, par koji nadahnjuje ljude iz cijelog svijeta da slijede svoja srca kada su u pitanju najčišći osjećaji.

Nick se suočio s teškim izazovima od trenutka kad se rodio.

© Nick Vujicic / Facebook
© Nick Vujicic / Facebook
© Nick Vujicic / Facebook

Nicholas James Vujicic, poznat i kao Nick Vujicic (39), poznati je motivacijski govornik Srpskog podrijetla. Rođen je sa tetra-amelia sindromom, rijetkim poremećajem koji znači da osoba nema ruku ni nogu. Prema Nickovoj autobiografiji, njegova mama ga je odbila vidjeti ili držati nakon rođenja, a oba su mu roditelja upravo izašla iz bolnice.

U početku su mu prsti jedne noge bili srasli. Nick je imao operaciju razdvajanja nožnih prstiju kako bi ih mogao koristiti kao prste za hvatanje. On ga toplo naziva svojim “pilećim batkom”.

Nick Vujicic morao se  suočiti s mnogim borbama od trenutka kad se rodio. Bio je prvi učenik s invaliditetom kojem je dopušteno pohađanje redovne škole u Australiji. Unatoč tome, vršnjaci su ga još uvijek smatrali drugačijim. Ali nikada nije odustajao, a sada prihvaća svoj jedinstveni izgled. Otac mu je govorio: ” Ti si dar, samo drugačije upakiran .” I sada Nick živi prema ovom motu.

Život mu se promijenio kada je upoznao Kanae.

© Nick Vujicic / Facebook
© Nick Vujicic / Facebook
© Nick Vujicic / Facebook

Nick i Kanae su se prvi put upoznali 2010. godine, a on je odmah shvatio da se zaljubio. Bio je mali događaj u Dallasu gdje je Nick bio gost govornik, a Kanae je prisustovala. Kad je Kanae upoznala Nicka, bila je u vezi sa svojim sadašnjim dečkom. No odmah je primijetila da Nick ima rijetke osobine koje je tražila u muškarcima.

Za Nicka je to bila ljubav na prvi pogled. A Kanae se sjeća da je osjetila snažnu privlačnost prema Nicku kad ga je prvi put vidjela. Osjetila je kako joj se pogled susreće s Nickovim i odmah je došlo do kemije.

Nakon događaja, Nick je poslao poruku Tammy, svojoj prijateljici, i zamolio ih da mu pomognu da se približi Kanaeu. Od tog trenutka, stvari su se razvijale vrlo brzo za 2 zaljubljene ptice. Nakon nekog razdoblja veze i razmjene dugih telefonskih poziva, Nick je jednog dana objavio na Facebooku da je zaručen s Kanae. To se dogodilo 1. Avgusta 2011. godine na jahti u Santa Barbari, a Nick je Kanaeu samo ustima stavio zaručnički prsten na prst. Vjenčali su se 12. Februara 2012. godine.

Ljubav ovog dvojca s vremenom samo cvjeta.

© Nick Vujicic / Facebook
© Nick Vujicic / Facebook
© Nick Vujicic / Facebook

Sretni par postao je nerazdvojan otkako su se vjenčali. Sada njihova obitelj brzo raste, a Nick je otac 4  sjajne i sretne djece. Par zajedno odgaja 2 sina i 2 kćeri, a njihovu međusobnu povezanost i povezanost s djecom vidljivo je na njihovim obiteljskim fotografijama. Nicku uvijek nedostaje njegova supruga kad putuje na konferencije sam bez nje, a nikada se ne umori od spominjanja svoje ljubavi i osjećaja u svojim objavama.

Kanae je odana žena i nevjerojatno puna ljubavi i ponosna mama. U jednoj od svojih objava na Instagramu piše : “Sve što je mama mogla tražiti već joj je dano. Volim što mogu sa sigurnošću reći da me moja djeca obožavaju, a ja ih jednostavno ne mogu više voljeti.”

Par želi dati pravi primjer svima koji ih slijede.

© Nick Vujicic / Facebook
© Nick Vujicic / Facebook
© Nick Vujicic / Facebook

Par ne može pomoći da se ne zaljubi jedno u drugo svaki dan. Kanae je objavila iskrenu objavu u kojoj je opisala njihovu vezu na jednoj od njihovih godišnjica.

Napisala je: “Samo sam došla da se pohvalim svojim mužem. Ima toliko toga na tanjuru, a ipak mi ujutro donosi cvijeće da mi kaže: ‘Sretna godišnjica, ljubavi moja!’ Volim ga. Započeli smo godinu s vrtlogom vjetra, vidjeli smo kako voljeni odlaze u raj, a također smo pozdravili nove živote na ovom svijetu. Usponi i padovi, ali zajedno kroz sve.”