Bivša žena Elona Muska zaručila se za Thomas Brodie-Sangster i njegov komentar je SVE

Elon Musk (52) bio je u braku s Talulah Riley (37), ne samo jednom, već dva puta. Međutim, nedavno je Talulah potvrdila da su ona i Thomas Brodie-Sangster (33) sada zaručeni objavivši njihovu sliku na Twitter platformi Elona Muska.

Elon Musk otkrio je da je brak s Talulah Riley bio “previše težak”.

AFP/EAST NEWS

Elon i Riley bili su u vezi dvije godine prije nego što su se prvi put vjenčali 2010. godine. Njihov sindikat, doduše, nije dugo trajao, a razveli su se 2010. godine. Elon je tada otkrio da su prekinuli brak jer su se jednostavno odljubili i da je s Riley svaki dan jednostavno bio pretežak.

Čak i nakon ovih izjava, par se pomirio samo 18 mjeseci nakon prvog braka. Elon i Riley, nažalost, nisu pronašli sreću zajedno i ponovno su se razveli 2016. godine.

S druge strane, za Talulah i Thomasa Brodie-Sangstera, “ljubav je svuda okolo.”

© talulahrm / Instagram

Talulah i Thomas susreli su se prvi put kad su počeli raditi zajedno na TV seriji Pistol u Martu 2021. U seriji su tumačili buran par iz stvarnog života, ali u Avgustu iste godine uočeni su kako se drže za ruke izvan posla.

Gotovo dvije godine kasnije, Talulah i Thomas sretno su zaručeni, a sretnu vijest potvrdili su podijelivši je na svojim profilima na društvenim mrežama. Zvijezda The Queen’s Gambit podijelila je sliku njega i Riley na kanuu, gdje možemo vidjeti zaručnički prsten koji sjaji na njezinom prstu. Ispod slike Thomas je napisao: “Sretan što mogu objaviti da smo Talulah i ja zaručeni. Ljubav je svuda oko X”

© samohtsangster / Instagram

Talulah je, s druge strane, koristila Twitter, platformu svog bivšeg supruga, kako bi podijelila sretnu vijest. “Vrlo sretna što mogu podijeliti da smo nakon dvije godine veze Thomas Brodie-Sangster i ja zaručeni!” napisala je objavljujući njihovu umiljatu zajedničku sliku.

© TalulahRiley / Twitter

Objava nije prošla nezapaženo kod Elona Muska, a čak je ostavio i komentar.

Hannibal Hanschke/DDP Images/East News

Kad su Musk i Talulah prekinuli brak, osnivač Tesle na Twitteru je napisao: “Bile su to nevjerojatne četiri godine. Voljet ću te zauvijek. Jednog dana ćeš nekoga jako usrećiti.”

I, 11 godina kasnije, taj dan je zapravo došao, a na Talulahovu objavu, Musk je komentirao “Čestitam”, nakon čega je uslijedio emotikon crvenog srca.