Elon Musk igra se sa svojim super preslatkim sinom, X Æ A-12, koji se rijetko pojavljivao

Iako je jedan od najzaposlenijih ljudi na svijetu, direktor Tesle dokazao je da je praktičan tata. Nedavno su sve oči bile uprte u uskoro 3-godišnjeg sina Elona Muska, X Æ A-12, dok je izlazio na pozornicu sa svojim ocem tijekom konferencije za novinare, i nitko nije mogao poreći koliko je dijete divno.

Preslatki duo

Rebecca Blackwell/Associated Press/East News, Rebecca Blackwell/Associated Press/East News

Dok je izlazio na pozornicu kako bi govorio tijekom MMA Global Possible, 51-godišnji poduzetnik držao je posebnog gosta u naručju: vlastitog sina, X Æ A-12. Prisutnost dječačića bila je tim više iznenađujuća s obzirom na to da ga inače nemamo prilike vidjeti.

Izgledalo je kao da je X Æ A-12 prirodan na pozornici, da se dobro provodi dok je jednom rukom zgrabio tatinu majicu, a drugom kolačić.

AFP/EAST NEWS

Kasnije te večeri, Musk je također viđen kako se slatko igra sa svojim sinom, čija je majka njegova bivša djevojka, pjevačica Grimes. Par je također dobio kćerkicu rođenu preko surogata u Decembru 2021. koju su nazvali Exa Dark Sideræl.

Par je dobio mnogo kritika zbog imena svog malog dječaka, koji sada nosi nadimak “X”, prema njegovoj mami Grimes.

Musk ima veliku obitelj.

AFP/EAST NEWS

CEO Twittera je otac 9 djece s 3 različite žene. Oženio se svojom prvom ženom, Justine Wilson, još 2000. godine. 2 godine kasnije, prvi sin para preminuo je u dobi od 10 tjedana. Kasnije su dobili blizance 2004. Par je također dobio trojke 2006. i razveo se 2 godine kasnije.

Musk se 2010. oženio glumicom Talulah Riley, a par se razišao 2 godine kasnije. Sljedećeg su se ljeta ponovno vjenčali, a potom i razveli 2016. godine.

Rebecca Blackwell/Associated Press/East News

U Aprilu 2018. Musk je počeo hodati s 16 godina mlađom pjevačicom Grimes. Par je imao povremenu vezu u kojoj su imali dvoje djece.

Samo mjesec dana prije nego što je dobio njihovu kćer Exu, također je postao tata blizancima s rukovoditeljem u svojoj tvrtki.